Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Známa herečka výstrihom neohúri: No, to je otras!

Tara Reid Zobraziť galériu (7)
Tara Reid (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Fúha! Časy, keď bola Tara Reid sladkou blondínkou z komédie Prci, prci, prcičky sú už dávno preč. Herečka oslávi tento rok 41. narodeniny, no oveľa viac ako pribúdajúce roky jej zovňajšku uškodil nezdravý spôsob života. Hoci to niekdajšia kráska odmieta priznať, dlhodobo trpí niektorou z porúch príjmu potravy. V dôsledku toho je jej telo zošúverené a hoci má silikóny, jej výstrih rozhodne nepatrí k tým okulahodiacim.

Kosti, kosti, kostičky! O extrémne štíhlej herečke Tare Reid sa toho popísalo už veľa. Blondínka však popiera, že by mala zdravotné problémy a vychudnutú figúru komentuje tým, že to má v génoch. Zrejme po otcovej strane. Jej mama Donna má totiž kyprejšie tvary a v jedle sa neobmedzuje. 


Vychrtlina z Prcičiek ukázala blonďavú mamu: Ako ona NIKDY nebude!


Tara si z neutíchajúcej kritiky ťažkú hlavu nerobí. Sociálne siete zásobuje fotkami v bikinách, na verejnosti sa pretŕča v provokatívnych outfitoch. Paparazzi ju nedávno nafotili v čiernych nohaviciach a tope s hlbokým výstrihom. Ten odhalil herečkin zdeformovaný hrudník, o ktorom sa nedá hovoriť s prívlastkom vábivý. 

Výstrih herečky Tary Reid vyzerá katastrofálne.
Zobraziť galériu (7)
Výstrih herečky Tary Reid vyzerá katastrofálne.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: PrcičkyPrciPrciAmerican PieTara Rei
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu