Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sherminator z Prcičiek po rokoch: Pozrite sa, ako dnes ten tragéd vyzerá!

Chris Owen ako Sherman Zobraziť galériu (7)
Chris Owen ako Sherman (Zdroj: Universal pictures)

LOS ANGELES - Prospelo mu to! Neodmysliteľnou súčasťou tínedžerskej komédie Prci, prci, prcičky je aj herec Chris Owen (36), ktorý stvárnil zúfalého Shermana, prezývaného tiež Sherminator. Od nakrúcania počinu ubehlo 18 rokov a z nie príliš sympatického ryšavého mladíka je dnes dospelý muž. V porovnaní s filmom, nemá zrejme núdzu o sex a vyzerá o poznanie lepšie.

Ryšavé vlasy, mastná pleť a prehnané sebavedomie boli poznávacie znamenia Chucka Shermana z obľúbenej komédie Prci, prci, prcičky. Jeho predstaviteľ Chris Owen je aj v súčasnosti verný rovnakej farbe vlasov, no pribúdajúce roky mu rozhodne prospeli. Na jeho instagramovom konte nájdete viacero fotiek, ktoré vás prekvapia tým, ako dobre filmový Sherminator vyzerá.

Herec má na konte účinkovanie vo viacerých filmoch, či známych krimi seriáloch. V roku 2014 sa objavili v bulvári fotky, ktoré zachytávali Chrisa Owena pracujúceho ako čašníka v sushi reštaurácii. „Život sa nie vždy vyvíja tak, ako si plánujeme. Milujem herectvo, ale potrebujem aj túto prácu,” vyjadril sa na margo toho pre New York Daily News. 

Na poli lásky sa Chrisovi darilo viac ako Shermanovi. Manželstvo s Michelle Beck mu však vydržalo len 5 rokov a v 2014 sa rozviedli. Dnes už má za exmanželku náhradu.  

Chris Owen kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Chris Owen kedysi.  (Zdroj: Universal pictures)

Chris Owen má na instagrame aj takúto vydarenú fotku.
Zobraziť galériu (7)
Chris Owen má na instagrame aj takúto vydarenú fotku.  (Zdroj: Instagram)
Takto dnes vyzerá Chris Owen.
Zobraziť galériu (7)
Takto dnes vyzerá Chris Owen.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Prci prci prcičkyChris Owen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu