Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vychrtlina z Prcičiek ukázala blonďavú mamu: Ako ona NIKDY nebude!

Tara Reid je hrozivo vychudnutá. Zobraziť galériu (7)
Tara Reid je hrozivo vychudnutá.

LOS ANGELES - Podobná tvár, úplne iné telo! Meno herečky Tary Reidd (39), známej hlavne z kultovej komédie Prci, prci, prcičky, sa v posledných rokoch skloňuje najmä v súvislosti s jej extrémne štíhlou postavou. Tú vychudnutá blondínka celkom pravidelne pretŕča aj na sociálnych sieťach. Pred pár dňami však urobila výnimku a svojich fanúšikov prekvapila fotkou s oblinami, ktorými disponuje mamina vyziabnutej silikónky.

Je blondína, miluje ružovú, ale v porovnaní so známou dcérou, aj jedlo! Tara Reid kedysi patrila k šoubiznisovým kráskam, ktoré poplietli hlavu nejednému tínedžerovi. S pribúdajúcimi rokmi však rástla jej posadnutosť štíhlou líniou a na herečku je v súčasnosti príjemnejší pohľad, keď pred objektívom pózuje oblečená.

Aj napriek tomu ale blondínka zásobuje internet fotkami, na ktorých je odetá len v úsporných bikinách. Raz za čas však spraví výnimku a pochváli sa aj niečím iným, než iba svojím nezdravo vyzerajúcim telom. Pred pár dňami zverejnila napríklad záber so svojou mamou Donnou a hádam každému udrelo do očí, že Tara po nej krivky určite nezdedila. 

Herečkina mama, ktorá sa živila ako učiteľka, má kyprú postavu a v jedle sa viditeľne vôbec neobmedzuje. „Zlatko, mala by si si vziať príklad od maminy a aspoň trošku pribrať,” napísal pod fotku jeden z herečkiných priaznivcov. A určite nebol jediný s takýmto názorom. Čo poviete?!

Tara Reid sa na sociálnych sieťach pochválila svojou maminou (v strede).
Zobraziť galériu (7)
Tara Reid sa na sociálnych sieťach pochválila svojou maminou (v strede).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu