Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stiflerova mama vek nerieši: Trčiaca podprsenka, mini a našpúlené pery!

Jennifer Coolidge Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svojmu imidžu je stále verná! Hoci má herečka Jennifer Coolidge (55) na konte účinkovanie vo viacerých počinoch, v očiach verejnosti bude asi už naveky vnímaná najmä ako Stiflerova mama. Práve túto postavu stvárnila v obľúbenej tínedžerskej komédii American Pie. A hoci od čias, keď si pred kamerami zahrala "MCBP" ubehli už roky, ešte stále sa rada prezentuje ako blonďavá sexica. Neveríte? Pozrite sa!

Jennifer Coolidge oslávi koncom augusta 56. narodeniny. Rozhodne však nevyzerá ako väčšina jej rovesníčok. Blondínka to potvrdila aj počas uplynulého víkendu, keď sa ukázala na premiére animovaného počinu s názvom The Emoji Movie.

Predstavteľa Stiflerovej mamy predstúpila pred fotografov v čiernych šatách, ktoré končili nad kolenami a mali výstrih odhaľujúci jej vnady i kúsok čipkovanej podprsenky. Samozrejmosťou bola dokonalá manikúra, pedikúra aj bezchybná vizáž. 

Hoci Jennifer s pribúdajúcimi rokmi trápia kilá navyše, je zrejmé, že sa o svoj zovňajšok stará. Na klinikách krásy je pečená-varená a niet pochýb, že s výstrihom a v mini ju nevidíme poslednýkrát. 

Jennifer Coolidge je svojmu imidžu blonďavej sexice stále verná.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge je svojmu imidžu blonďavej sexice stále verná.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer Coolidge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu