Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známe speváčky "vyvenčili" prsia: Gaga ako panna, krásna Demi príliš chlapská!

Lady Gaga a Demi Lovato Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga a Demi Lovato (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zaostrené na prsia! Magazín Billboard usporiadal pred pár dňami párty, v rámci ktorej sa odovzdávali ceny ženám pôsobiacim v hudobnom biznise. Vybrané speváčky spájajú nielen úspechy, ale aj záľuba v nenosení podprsenky. Spomínaného podujatie toho bolo dôkazom. V centre pozornosti bola najmä Lady Gaga (29), ktorá mnohým pripomínala nezvyčajnú morskú pannu. Jej mladšia kolegyňa Demi Lovato (23) stavila na pánsky štýl, ktorý jej zbytočne ubral na šarme.

Koncom roka mnohé magazíny zostavujú rôzne rebríčky a hviezdam odovzdávajú všakovaké ocenenia. Časopis Billboard usporiadal pred pár dňami akciu s názvom Women in Music, z ktorej si ocenenie Žena roka 2015 odniesla extravagantná Lady Gaga. Tá bola na červenom koberci, už tradične, neprehliadnuteľná. Postaral sa o to outfit morskej panny pozostávajúci z látkovej "akože podprsenky" a dlhej sukne. 

Okrem blondínky upriamili pozorosť na svoje prednosti aj ostatné speváčky. No kým Selena Gomez stavila na šaty, Demi Lovato našla inšpiráciu v pánskom šatníku a obliekla sa do čierneho nohavicového kostýmu. Pod ten si tmavovláska nevzala podprsenku a prítomným tak poodhalila vnady. Outfity ostatných speváčok nájdete v GALÉRII.  

Lady Gaga sa pri výbere outfitu inšpirovala morskou pannou.
Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga sa pri výbere outfitu inšpirovala morskou pannou.  (Zdroj: SITA)

Demi Lovato stavila na outit ladený do pánskeho štýlu.
Zobraziť galériu (11)
Demi Lovato stavila na outit ladený do pánskeho štýlu.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lady GagaDemi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu