Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nad tehotnou sexbombou budete krútiť hlavou: Toto je úplne šialené!

Nicole Coco Austin je v siedmom mesiaci tehotenstva. Pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Zobraziť galériu (8)
Nicole Coco Austin je v siedmom mesiaci tehotenstva. Pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne.

LOS ANGELES - Ehm, a kde nechala brucho?! Keď sa verejnosť dozvedela o tom, že kontroverzná silikónka Nicole Coco Austin (36) nosí pod srdcom dieťa, mnohí zostali šokovaní. Glamour modelka a akože herečka totiž ako budúca mamička vôbec nevyzerá a rozhodne sa tak nespráva. Nečudo, že ju ľudia za fotky z posilňovne a v topánkach na vysokých opätkoch zavalili kritikou.

Silikónová sexbomba Nicole Coco Austin a jej manžel, raper Ice - T, by sa už čoskoro mali stať rodičmi. Prsňa nosí pod srdcom dieťatko, ktorému plánujú dať meno Chanel Nicole. Blondínka je aktuálne v siedmom mesiaci tehotenstva, čo však pri pohľade na ňu znie neuveriteľne. Aby vyvrátila fámy o tom, že jej má dieťa vynosiť náhradná matka, zverejnila nedávno na webe takmer nahé fotky, na ktorých sa jej jemne rysovalo bruško.  


Mohlo by vás zaujímať: Dosť nevkusné FOTO tehotnej hviezdy: Kypré telo "zahalené" v šnúrkach!


Čím má Nicole bližšie k pôrodu, tým viac poburuje verejnosť. Ani v pokročilom štádiu tehotenstva totiž nemieni poľaviť v cvičení, nosí nie príliš vhodné oblečenie a vzdať sa zatiaľ nemieni ani nebezpečných topánok na vysokých opätkoch. 

Pri pohľade na to, ako blondínka prežíva chvíle radostného očakávania, určite krúti hlavou nejedna žena. A zrejme aj viacerí chlapi. „Toto nie je normálne! Je pekné, keď sa tehotná žena nezanedbáva, ale toto je extrém. Nechce sa mi veriť, že k svojmu bábätku pristupuješ zodpovedne. Zbytočne si koleduješ o nejaké komplikácie,” snažila sa silikónke dohovoriť jedna z jej fanúšičok. Čo na budúcu mamičku hovoríte vy?!

Tehotná sexbomba otŕča prsia, nosí topánky s opätkami a preháňa to s cvičením.
Zobraziť galériu (8)
Tehotná sexbomba otŕča prsia, nosí topánky s opätkami a preháňa to s cvičením.


Coco nie je jedinou tehotnou hviezdou, ktorá pobúrila svet. Prečítajte si tiež: Tehotná modelka udivuje celý svet: Pri pohľade na tieto fotky (ne)pochopíte!


Viac o téme: Nicole Coco Austin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu