Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Ice-T je otcom! Jeho silikónová žena mu porodila prvé dieťa: Dali mu nezvyčajne obyčajné meno

Ice-T a Coco Austin Zobraziť galériu (7)
Ice-T a Coco Austin (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký rapper a herec Ice-T a jeho manželka Coco Austin majú prvé spoločné dieťa. Dievčatko, ktorému dali meno Chanel Nicole, sa narodilo v sobotu 28. novembra. Tridsaťšesťročná mamička prezradila radostnú novinku prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež zverejnila fotografiu dcéry, ktorá po narodení vážila približne 2590 gramov a merala 46 centimetrov. Dvojica sa zosobášila 31. decembra 2001. Päťdesiatsedemročný interpret už má syna a dcéru z predchádzajúcich vzťahov.

Dcére už dokonca zriadili aj vlastný profil na sociálnej sieti Twitter.

Ice-T, vlastným menom Tracy Lauren Marrow, odštartoval kariéru na začiatku 80. rokov minulého storočia ako rapper. Prvý sólový album Rhyme Pays vydal v júli 1987 a zatiaľ poslednú štúdiovku Gangsta Rap ponúkol v roku 2006. Spieva tiež v heavymetalovej kapele Body Count, s ktorou už vydal päť nahrávok. Na konte má aj niekoľko spoluprác.

Okrem hudby sa venuje tiež herectvu. Objavil sa v snímkach ako Ríša drog (1991), Johnny Mnemonic (1995), Transport (2000), Falošný únos (2000), Peklo v meste (2001) či On the Edge (2002). Od roku 2000 účinkuje v seriáli Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (1999). 

Viac o téme: Coco AustinIce-TChanel Nicole
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu