Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prsiská tehotnej hviezdy sú extrémne veľké: Vyvaľuje ich na počkanie!

Nicole Coco Austin pretŕča svoje obrovské prsia pri každej príležitosti. Zobraziť galériu (7)
Nicole Coco Austin pretŕča svoje obrovské prsia pri každej príležitosti.

LOS ANGELES - Odhalené vnady musia byť! Nicole Coco Austin (36), ktorá sa prezentuje ako modelka a herečka, by sa už čoskoro mala stať matkou. Predstaviť si to dokáže asi len málokto a pri pohľade na ňu to znie aj dosť neuveriteľne. Hoci je blondínka v pokročilom štádiu tehotenstva, jej bruško na to vôbec nevyzerá. Kontroverzná silikónka oveľa viac pretŕča obrovské prsia, ktoré sa jej pod vplyvom hormónov ešte viac zväčšili.

Na topkách sme vás už nedávno informovali o tom, že manželka rapera Ice-Teho, Nicole Coco Austin, nie je ako väčšina žien v radostnom očakávaní. Kontroverzná blondínka stále intenzíve cvičí, pretŕča sa na webe polonahá a prezentuje sa pomerne vulgárnym spôsobom. Na jej profiloch na sociálnych sieťach takmer každý deň pribudne fotografia, kde najviac pozornosti púta nie modelkino rastúce bruško, ale vyvalené vnady. 


Pozrite si tiež: Nad tehotnou sexbombou budete krútiť hlavou: Toto je úplne šialené!


Coco nosí pod srdcom dievčatko, ktorému spoločne s raperom plánujú dať meno Chanel. Celebritné dieťa ešte síce nie je na svete, no už má za sebou svoju prvú párty. V Amerike je totiž zvykom tzv. baby shower - oslava, ktorá sa organizuje zhruba štyri týždne pred pôrodom a priatelia a príbuzní pri tej príležitosti zahrnú budúcich rodičov zväčša hodnotnými darmi. 

Inak tomu nebolo ani v prípade tejto dvojice. „Párty bola príliš krátka. Kiežby som mohla s vami stráviť viac času. Dostávala som sa práve do nálady, keď sa končilo,” vyznala sa na instagrame Coco

Nicole Coco Austin rastúce bruško skrýva, obrovské vnady ukazuje veľmi rada.
Zobraziť galériu (7)
Nicole Coco Austin rastúce bruško skrýva, obrovské vnady ukazuje veľmi rada.

Viac o téme: Nicole Coco Austin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu