Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Angelina Jolie celkom nahá: Pikantné FOTO z minulosti!

Angelinu Jolie už zrejme nahú neuvidíme.  Zobraziť galériu (12)
Angelinu Jolie už zrejme nahú neuvidíme. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mladá a nehanebná! Angelina Jolie (40) síce v súčasnosti desí vychudnutou postavou, no v minulosti bola považovaná za ideál krásy. Svoj šarm predvádzala nielen na filmových plátnach, ale aj pred objektívmi fotoaparátov. V týchto dňoch sa dostali na verejnosť napríklad zábery, ktoré vznikli, keď mala umelkyňa sladkých 20 rokov. Pózuje na nich v Evinom rúchu a pri pohľade na ne zaplesá srdce nejedného brunetkinho fanúšika.

Angelina Jolie sa dnes popri herectve prezentuje predovšetkým ako vzorná matka a aktívna bojovníčka za ľudské práva. Za sebou má však celkom búrlivú minulosť. V rozhovoroch otvorene priznáva, že začiatkom 90. rokov užívala drogy, mala psychické problémy a sklony k sebapoškodzovaniu. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Kráska totiž do sveta dospelých a šoubiznisu vhupla akosi prirýchlo. Ako 14-ročná spávala v jednej izbe so svojim vtedajším priateľom a o dva roky neskôr rozbehla modelingovú kariéru. Hanblivosť sa pred objektívmi príliš nenosí, a tak aj uznávaná herečka má vo svojom portfóliu pikantnejšie fotky, na ktorých pózuje celkom nahá 

Jeden z herečkiných aktov je v týchto dňoch na predaj. Jedná sa o záber, ktorý bol výsledkom spolupráce s fotografkou Kate Garner. Cena zaň je zhruba 1 000 eur. V ponuke je tiež fotka, ktorá detailne zobrazuje brunetkinu krásnu tvár. 

Angelina Jolie nemala nikdy problém s nahotou. Takto sa dala zvečniť, keď mala 20 rokov.
Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie nemala nikdy problém s nahotou. Takto sa dala zvečniť, keď mala 20 rokov.

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu