Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Triler Lucy sa dočká pokračovania: Obsadí Scarlett Johansson hlavnú úlohu?

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (8)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Spoločnosť EuropaCorp pripravuje pokračovanie sci-fi trileru Lucy (2014). Zástupcovia štúdií to oznámili na podujatí CineEurope, ktoré sa konalo v Barcelone. Režisér Luc Besson pritom vlani v lete uviedol, že neuvažuje o nakrútení sequelu.

Hlavnú hrdinku Lucy, ktorá vďaka extrémne silným syntetickým drogám získa nadprirodzené schopnosti, stvárnila v spomínanom filme z roku 2014 americká herečka Scarlett Johansson. To, či ju diváci a diváčky uvidia aj v pokračovaní, však zatiaľ nie je isté.

EuropaCorp chystá aj snímky Colombiana 2, The Kawasaki Syndrome, Sea at War, DNA, Sentence a Twice, pričom poslednú menovanú bude režírovať Jean-Francois Richet. Vzniknúť by mal aj film Underground, scenár ktorého píše spomínaný Besson.

Päťdesiatšesťročný filmár by mal režírovať aj projekt Valerian, v ktorom by sa mali ukázať Dane DeHaan a Cara Delevingne. V pláne sú aj filmy Escobar s Javierom Bardem a Penélope Cruz v hlavných úlohách, The Transporter Legacy s Edom Skreinom, Warrior's Gate s Daveom Bautistom, The Lake so Sullivanom Stapletonom, Nine Lives s Kevinom Spaceym a Shut In, v ktorom by si mala zahrať Naomi Watts. 

Viac o téme: Scarlett JohanssonLucyLuc Besson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu