Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľkolepé pokračovanie najúspešnejšieho komiksového filmu všetkých čias

Zobraziť galériu (5)

Marvel Studios uvádzajú do slovenských kín snímok „Avengers: Vek Ultrona,” ktorý je výpravným pokračovaním najväčšieho super hrdinského filmu všetkých dôb. Pokus miliardára Tonyho Starka oživiť program na udržanie celosvetového mieru skončí neúspešne a najväčší hrdinovia sveta, vrátane Iron Mana, Kapitána Americu, Thora, Hulka, Čiernej Vodvy a Hawkeyeho musia čeliť desivému nebezpečenstvu.

Tím super hrdinov sa dáva znovu dohromady, aby porazil Jamesa Spadera - Ultrona, desivého robota, ktorého cieľom je vyhubenie ľudskej rasy. V hre je osud celej planéty. Nové krehké spojenectvá a nečakané zvraty sú zárukou vzrušujúceho a jedinečného akčného dobrodružstva globálnych rozmerov.

Vo filme „Avengers: Vek Ultrona,” od štúdia Marvel exceluje Robert Downey Jr., ktorý sa vracia ako Iron Man, ďalej Chris Evans ako Kapitán America, Chris Hemsworth ako Thor a Mark Ruffalo ako Hulk. Ďalšími hviezdami sú Scarlett Johansson ako Čierna Vdova a Jeremy Renner ako Hawkeye. Vo vedľajších úlohách sa opäť predstaví Samuel L. Jackson ako Nick Fury a Cobie Smulders ako agentka Maria Hillová.

Scenára a réžie sa ujal Joss Whedon, producentom je Kevin Feige. Film štúdia Marvel „Avengers: Vek Ultrona,” vychádza zo stále populárneho komiksu spoločnosti Marvel, „The Avengers,“ ktorého prvé číslo vyšlo v roku 1963. 

Kevin Feige hovorí: ”Príbehy o Avengers sú základným kameňom nášho kinematograficého sveta. Najnovší film ponúka divákom dobrodružstvo v rozmeroch, aké sme doposiaľ nevyprodukovali. Naším zámerom bolo priniesť do kín film, ktorý by ohúril nielen svojim vizuálnym spracovaním, ale aj globálnosťou, filmovými setmi, akčnými scénami a dynamikou deja. Verím, že diváci toto úsilie ocenia, pretože práve oni sú vždy najlepšími kritikmi.” 

Rezisér John Whedon dodáva: „Nový film o Avengers je dospelejší, ako ten predchádzajúci. Je v ňom viac napätia a je desivejší. Na druhej strane nesie v sebe rovnaké hodnoty ako ten predtým, je teda spojením nového a starého.”

Robert Downey Jr. hovorí: „Dúfam, že si diváci povedia „VÁU“, keď budú odchádzať zo sály. Pri filmoch tohto formátu majú totiž návštevníci kín veľké očakávania a ja pevne verím, že zareagujú rovnako pozitívne ako pri filme Ironman 3, alebo pri pokračovaniach Kapitána Americu a Thora. Tento film je totiž neskutočne zábavný, nesie v sebe množstvo myšlienok a tém vhodných na zamyslenie.“

Avengers 2 možete vidiet v našich kinách už od 30. Apríla.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu