Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Argentínska bohyňa sa pretŕčala na pláži: Pozrite na môj dokonalý zadoček!

Karina Jelinek sa rada pýši svojím zadočkom. Zobraziť galériu (8)
Karina Jelinek sa rada pýši svojím zadočkom.

MIAMI - Ruku hore, kto by si ťapol! O tom, že sa v Argentíne rodia sexi ženy, niet pochýb. Potvrdzuje to aj modelka a televízna hviezdička Karina Jelinek (34), ktorej sexepíl rozhodne nechýba. Navyše, keď sa atraktívna plavovláska postaví pred objektív, nikdy sa nezabudne pochváliť tým, čo je na nej najkrajšie - dokonalým zadočkom.

Zadočková kráľovná! Takýto prívlastok dokonale vystihuje argentínsku modelku Karinu Jelinek, ktorá prostredníctvom sociálnych sietí pravidelne provokuje fantáziu svojich priaznivcov. Plavovláska totiž na väčšine záberov otŕča svoje bezchybné pozadie a pohľad na ňu zvádza nejedného chlapa na hriešne myšlienky. 

Niet pochýb, že keď sa Karina objaví na pláži, mužské osadenstvo má o vzrušenie postarané. Na svoje si pred pár dňami prišli aj paparazzi, ktorí na argentínsku krásku náhodou natrafili. Tridsiatnička sa predviedla pred objektívom fotografa v miniatúrnych bikinách a tango nohavičkách. Samozrejmosťou boli aj zmyselné pózy, ktoré už Jelinek strúha akosi prirodzene. 

Karina Jelinek má postavu zaoblenú na tých správnych miestach.
Zobraziť galériu (8)
Karina Jelinek má postavu zaoblenú na tých správnych miestach.

Viac o téme: Karina Jelinek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu