Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Televízna SEXbomba zachraňovala prsia aj zadoček: Ale daj tie ruky preč!

Georgia Kousoulou z britskej televíznej šou pri nakrúcaní zachraňovala svoje ženské zbrane. Zobraziť galériu (8)
Georgia Kousoulou z britskej televíznej šou pri nakrúcaní zachraňovala svoje ženské zbrane.

MARBELLA - Všetko čo máš, ukáž! To by zrejme najradšej odkázali všetci muži blonďavej hviezdičke Georgii Kousoulou (23) z britskej šou TOWIE. Zadaná sexbomba sa však pri nakrúcaní v Španielsku rozhodla, že pred kamerami neukáže viac, než je vhodné. A tak si zakrývala zadoček a jej ruky putovali aj do výstrihu plaviek, kde si naprávala svoje vnady.

Britská reality šou TOWIE – The only way is Essex sa nakrúca od roku 2010 a podarilo sa jej vyhrať aj jednu z cien BAFTA. Od minulého roku sa na obrazovkách objavuje Georgia Kousoulou, ktorá si dokonca pred kamerami našla aj priateľa. 

Aktuálne blonďavá sexbomba nakrúca v španielskej Marbelle, kde toho na sebe veľa nemá. Fotografom sa ju podarilo prichytiť pri scénach v plavkách a bolo sa na čo pozerať. Aj keď Georgii zrejme dosť záleží na tom, aby iní muži nevideli v televízii to, čo je určené len očiam jej priateľa. 

A tak, keď mala fešanda pocit, že by jej čo-to mohlo vykuknúť, hneď zachraňovala situáciu. Plavky si napravila na svojom zadočku, to však nebolo všetko. Rukou zrazu zablúdila aj do výstrihu a ponaprávala si svoje plné prsia. Pri pohľade na snímky si mnohí muži určite povedia, že tá ruka tam len zbytočne zavadzia vo výhľade... 

Georgia Kousoulou si ponaprávala svoje ženské zbrane.
Zobraziť galériu (8)
Georgia Kousoulou si ponaprávala svoje ženské zbrane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu