Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sex z nej priamo srší: Blonďavá herečka na záberoch ako z porna!

Paula LaBaredas na mnohých záberoch pôsobí ako z filmu pre dospelých. Zobraziť galériu (5)
Paula LaBaredas na mnohých záberoch pôsobí ako z filmu pre dospelých.

LOS ANGELES - Prezentuje sa telom! Paula LaBaredas (32) nepatrí medzi žiadne hollywoodske esá, a tak sa rozhodla vybojovať si popularitu svojím vzhľadom. Fanúšikov v posledných dňoch potešila, keď sa obliekla do veľmi úsporného kostýmu vraždiacej krásky z komiksu. A hneď na to zverejnila zábery v kostýme školáčky s holým zadočkom. Žeby sa išla herečka preorientovať na filmy pre dospelých?!

Paula LaBaredas je portugalská herečka, ktorá sa snaží presadiť v USA. Aj si v niekoľkých filmoch zahrala, ale nešlo o žiadne áčkové počiny. Svojich fanúšikov sa preto snaží lákať hlavne na svoje telo. 

Blondínka na sociálnych sieťach neustále zverejňuje zábery, pri ktorých neznalý človek môže mať pocit, že narazil na pornoherečku. Aktuálne sú chlapi paf zo záberov Pauly v kostýme komiksovej Aeon Flux. Čierna podprsenka a miniatúrne nohavičky toho naozaj veľa nezakrývajú a podväzkový pás je pre mužské oči čerešničkou na torte. 

No LaBredas sa dokáže prevteliť aj do „nevinného” dievčatka. „Zo všetkých mojich kostýmov je školáčka stále jedna z mojich najobľúbenejších,” napísala sexica k záberu, ktorý snáď ani netreba komentovať. Veď každý dobre vie, v akých filmoch sa najčastejšie vyskytujú dospelé ženy hrajúce sa na tínedžerky. 

Paula LaBredas v kostýme školáčky a komiksovej hrdinky
Zobraziť galériu (5)
Paula LaBredas v kostýme školáčky a komiksovej hrdinky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu