Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najpikantnejšie zábery roka 2014: Celebrity ukazovali miniatúrne prsia, holé rozkroky, aj guľaté zadky!

Aj tieto známe krásky sa počas uplynulého roka vyzliekli. Zobraziť galériu (14)
Aj tieto známe krásky sa počas uplynulého roka vyzliekli.

LOS ANGELES – Vyzliekali sa ako na bežiacom páse! Nahota je neodmysliteľnou súčasťou sveta prominentov. Ak chcete, aby sa o vás písalo, či hovorilo, stačí sa postaviť pred objektív fotografa v Evinom rúchu a úspech máte zaručený. Prinášame vám tie najpikantnejšie zábery uplynulého roka, na ktorých známe hviezdičky odhalili nielen svoje prsia, ale často aj intímne partie. Schválne, trúfli by ste si na to aj vy?

Suki Waterhouse (22), ktorá od magazínu Elle získala titul Modelka roka, sa pochválila nahým zadočkom v kampani na šperky. Pri pohľade na krivky tejto blondínky sa netreba čudovať, že jej šarmu podľahol aj herec Bradley Cooper.
Zobraziť galériu (14)
Suki Waterhouse (22), ktorá od magazínu Elle získala titul Modelka roka, sa pochválila nahým zadočkom v kampani na šperky. Pri pohľade na krivky tejto blondínky sa netreba čudovať, že jej šarmu podľahol aj herec Bradley Cooper.  (Zdroj: Dominic Jones)

Beyoncé (32) odhalila svoje kypré tvary vo videoklipe. Pred kamerami sa popová diva vlnila v úsporných tango nohavičkách, ktoré pozostávali len z niekoľkých šnúrok.
Zobraziť galériu (14)
Beyoncé (32) odhalila svoje kypré tvary vo videoklipe. Pred kamerami sa popová diva vlnila v úsporných tango nohavičkách, ktoré pozostávali len z niekoľkých šnúrok.  (Zdroj: YouTube)

Hoci má Kate Moss na krku už štyridsiatku, každému rada dokáže, že nepatrí do starého železa. Počas uplynulého roka preto nafotila zábery, na ktorých ukazuje nielen nahé prsia, ale aj obnažený rozkrok.
Zobraziť galériu (14)
Hoci má Kate Moss na krku už štyridsiatku, každému rada dokáže, že nepatrí do starého železa. Počas uplynulého roka preto nafotila zábery, na ktorých ukazuje nielen nahé prsia, ale aj obnažený rozkrok.  (Zdroj: Lui)

V Evinom rúchu sa dali zvečniť aj nastávajúce mamičky. Ako prvá sa počas roka vyzliekla dcéra bossa Formuly 1 Tamara Ecclestone (29), ktorej na schovanie holých vnád vystačila jedna dlaň.
Zobraziť galériu (14)
V Evinom rúchu sa dali zvečniť aj nastávajúce mamičky. Ako prvá sa počas roka vyzliekla dcéra bossa Formuly 1 Tamara Ecclestone (29), ktorej na schovanie holých vnád vystačila jedna dlaň.  (Zdroj: Instagram)

Pamela Anderson (46) nemala nikdy problém s nahotou. A s pribúdajúcim vekom sa to nemení. Práve naopak. Okrem silikónov pokojne ukáže aj vyholený rozkrok. Ktovie, dokedy bude mať na takéto pikantné zábery ešte odvahu.
Zobraziť galériu (14)
Pamela Anderson (46) nemala nikdy problém s nahotou. A s pribúdajúcim vekom sa to nemení. Práve naopak. Okrem silikónov pokojne ukáže aj vyholený rozkrok. Ktovie, dokedy bude mať na takéto pikantné zábery ešte odvahu.  (Zdroj: Purple)

Modelka Miranda Kerr (30) sa tentokrát vyzliekla pre magazín GQ. Okrem toho, že ukázala svoje krivky, pošteklila fantáziu mužov aj svojimi vyjadreniami. Podľa vlastných slov vďačí za vyrysovanú figúru pravidelnému sexu.
Zobraziť galériu (14)
Modelka Miranda Kerr (30) sa tentokrát vyzliekla pre magazín GQ. Okrem toho, že ukázala svoje krivky, pošteklila fantáziu mužov aj svojimi vyjadreniami. Podľa vlastných slov vďačí za vyrysovanú figúru pravidelnému sexu.  (Zdroj: GQ)

Cindy Crawford (48) ma stále ukážkovú postavičku, no jej tvár je už pochopiteľne poznačená vráskami. Toto je nevyretušovaná fotografia, ktorá prešla úpravou, než sa dostala do magazínu. Modelka na nej okrem vrások ukázala nechtiac aj bradavku.
Zobraziť galériu (14)
Cindy Crawford (48) ma stále ukážkovú postavičku, no jej tvár je už pochopiteľne poznačená vráskami. Toto je nevyretušovaná fotografia, ktorá prešla úpravou, než sa dostala do magazínu. Modelka na nej okrem vrások ukázala nechtiac aj bradavku.  (Zdroj: W)

Nezvyčajnú spomienku na tehotenstvo sa rozhodla mať aj Christina Aquilera (33). Na tehotenských aktoch preto pózuje úplne nahá, ale aj v bielom negližé, spod ktorého jej presvitajú bradavky.
Zobraziť galériu (14)
Nezvyčajnú spomienku na tehotenstvo sa rozhodla mať aj Christina Aquilera (33). Na tehotenských aktoch preto pózuje úplne nahá, ale aj v bielom negližé, spod ktorého jej presvitajú bradavky.  (Zdroj: V magazín)

Keira Knightley (29)sa postarala o rozruch v lete, keď sa na stránkach magazínu Interview objavili jej nahé miniatúrne prsia. Doposiaľ jej ich grafici zvykli vylepšovať, tentokrát si ich každý mohol obzrieť bez prikrášľovania.
Zobraziť galériu (14)
Keira Knightley (29)sa postarala o rozruch v lete, keď sa na stránkach magazínu Interview objavili jej nahé miniatúrne prsia. Doposiaľ jej ich grafici zvykli vylepšovať, tentokrát si ich každý mohol obzrieť bez prikrášľovania.  (Zdroj: Interview)

Cameron Diaz (42) sa odhalila na filmovom plátne. Vo filme s názvom Sex Tape totiž ide o to, že jej unikne súkromné video, ktoré zachytáva sexuálne radovánky s jej manželom. Nahé scény boli teda v tomto prípade nevyhnutné.
Zobraziť galériu (14)
Cameron Diaz (42) sa odhalila na filmovom plátne. Vo filme s názvom Sex Tape totiž ide o to, že jej unikne súkromné video, ktoré zachytáva sexuálne radovánky s jej manželom. Nahé scény boli teda v tomto prípade nevyhnutné.  (Zdroj: profimedia.sk)

Vidieť speváčku Rihannu (26) úplne nahú nie je nič nezvyčajné. Čokoládová kráska sa počas uplynulého roka dokonca odhalila viackrát. Tieto zábery vraj verejnosť nemala vidieť, no umelkyni sa ich ukryť pred svetom nepodarilo.
Zobraziť galériu (14)
Vidieť speváčku Rihannu (26) úplne nahú nie je nič nezvyčajné. Čokoládová kráska sa počas uplynulého roka dokonca odhalila viackrát. Tieto zábery vraj verejnosť nemala vidieť, no umelkyni sa ich ukryť pred svetom nepodarilo.  (Zdroj: imgbox.com)

Kontroverzná Kim Kardashian (34) chcela fotkami, na ktorých pózuje s nahým naolejovaným telom, ovládnuť internet. No podarilo sa jej len každého pobaviť. Krátko po zverejnení týchto fotografií totiž zaplavili  web zosmiešňujúce koláže.
Zobraziť galériu (14)
Kontroverzná Kim Kardashian (34) chcela fotkami, na ktorých pózuje s nahým naolejovaným telom, ovládnuť internet. No podarilo sa jej len každého pobaviť. Krátko po zverejnení týchto fotografií totiž zaplavili web zosmiešňujúce koláže.  (Zdroj: Paper)

Najstaršou odhaľujúcou sa hviezdou uplynulého roka bola Madonna (56). Tá má už vek babičiek, no rozhodne sa podľa toho nemieni správať. Na stránkach magazínu Interview pózovala preto hore bez.
Zobraziť galériu (14)
Najstaršou odhaľujúcou sa hviezdou uplynulého roka bola Madonna (56). Tá má už vek babičiek, no rozhodne sa podľa toho nemieni správať. Na stránkach magazínu Interview pózovala preto hore bez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu