Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nahá FOTO blonďavej speváčky na internete: Slobodu bradavkám!

Miley Cyrus zverejnila na internete svoje nahé prsia. Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus zverejnila na internete svoje nahé prsia.

LOS ANGELES – Všetky exhibicionistky sveta, spojme sa! Býva už pomaličky zvykom, že provokácia, nahota a kontroverzné správanie sú súčasťou každodenného života speváčky Miley Cyrus (22). Niekdajšia detská hviezda sa na internete najnovšie ukázala nahá, aby podporila nezvyčajnú kampaň. Čo na to hovoríte vy?

Hitom týchto dní je vo virtuálnom svete kampaň s názvom Osloboďme bradavky. Jej podporovateľom ide o to, aby neboli nahé ženské prsia cenzurované. Svoje by o tom vedela hovoriť televízna hviezda Chelsea Handler, ktorá so sociálnou sieťou Instagram bojuje už nejaký ten čas. Komička si totiž na nej pravidelne zverejňuje odhalené zábery, ktoré jej správcovia v súlade so striktnou politikou vždy vymažú.

Veľkým fanúšikom spomínanej myšlienky je aj speváčka Miley Cyrus, ktorej nahé telo prekvapí už asi málokoho. Speváčka si totiž v poslednom čase buduje kariéru najmä prostredníctvom škandálov. Aj počas víkendu si na Instagrame zverejnila profesionálnu fotografiu, na ktorej pózuje hore bez. A hoci sa provokatívny obrázok ohrial na internete len chvíľku, speváčka väčšinu svojich priaznivcov stihla potešiť a splnila aj svoj zámer, aby sa o kampani hovorilo. 

Táto fotka sa na Instagrame dlho neohriala. Bola zmazaná, lebo na nej speváčka ukazuje svoje bradavky.
Zobraziť galériu (6)
Táto fotka sa na Instagrame dlho neohriala. Bola zmazaná, lebo na nej speváčka ukazuje svoje bradavky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu