Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka z filmu Kučeravá Sue nemá zábrany: Pred kamerami viac nahá ako oblečená!

Kelly Lynch nemá s nahotou vôbec žiadny problém. Zobraziť galériu (14)
Kelly Lynch nemá s nahotou vôbec žiadny problém.

LOS ANGELES – Vyzlieka sa na počkanie! Televízia Markíza včera odvysielala rodinný film Kučeravá Sue. Jednu z hlavných úloh v ňom stvárnila aj herečka Kelly Lynch (55), ktorej brčkavé dievčatko zmení život. Sympatická blondínka má však na konte aj účinkovanie v mnohých iných počinoch. A s nahotou a erotikou pred kamerami nemá žiaden problém.

Ukázala všetko! Posteľné scény a odhalené zábery sú neodmysliteľnou súčasťou hereckého chlebíka. Kým však niektorí umelci takéto chvíle pred kamerou zvládajú veľmi ťažko, iní si ich bez okolkov užívajú. Do druhej skupiny patrí aj Kelly Lynch, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo filme Kučeravá Sue.  

Blondínka zo seba naposledy zhodila oblečenie pred dvoma rokmi. Urobila tak v rámci seriálu Mesto divov. V súvislosti s tým vo viacerých rozhovoroch poukázala na to, že jej okrem odvahy nechýba ani zmysel pre humor. „Spávala som s režisérom, aby som dostala túto úlohu. Je môj manžel,” povedala so smiechom Kelly, ktorá sa v tomto počine objavila úplne nahá počas scény v bazéne. Viac pikantnejších záberov nájdete v našej GALÉRII.  

Chcete vedieť, ako sa v priebehu rokov zmenila herečka, ktorá stvárnila Kučeravú Sue? FOTO nájdete TU>>

Vianočné TV Tipy: Veľký prehľad najlepších filmových hitov na Telkac.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu