Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Posledné dni zúboženého Robina Williamsa: Trýznil sa bez jedla a bez svetla!

Pochudnutý Robin Williams pár dni pred smrťou odmietal jedlo. Zobraziť galériu (9)
Pochudnutý Robin Williams pár dni pred smrťou odmietal jedlo. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Úplne stratil zmysel života! Odkedy Robin Williams (†63) spáchal samovraždu, uplynulo už niekoľko dní. Mnohí z hercovho okolia sa však s touto správou ešte stále nedokážu vyrovnať a čoraz viac pozornosti venujú tomu, čo sa odohrávalo v jeho vnútri. Majster komédie sa trápil za múrmi vlastnej rezidencie v zatemnenej miestnosti takmer bez svetla.

Depresie si uňho vypýtali krutú daň! Robin Williams vo svojom živote bojoval s drogami aj alkoholom, kvôli ktorému viackrát navštívil centrum pre odvykaciu liečbu. Ako však nedávno vysvitlo, posledný raz v tomto zariadení vyhľadal pomoc práve pre hlboké depresie, v ktorých sa utápal. Oficiálne bol síce „čistý“, no hlavne v domácom prostredí nejavil vôbec o nič záujem. Jeho útočiskom sa stala posteľ.

„Robin trpel depresiami a často prespal väčšinu dňa aj noci. Jeho izba mala čierne závesy, pretože Robin v nej nechcel žiadne svetlo,“ cituje svoj zdroj portál Radar Online. Netrvalo vraj dlho a s hercovou svetloplachosťou sa dostavilo aj výrazné nechutenstvo: „Vôbec nejedával a mal problém vstať z postele. Často sa sťažoval, že je veľmi unavený, aj keď spal až 20 hodín.“

Podľa svedkov z Williamsovho okolia boli ťažké stavy skľúčenosti dennodennou záležitosťou po celý jeho život. „Robinov komediálny talent vychádzal zo smútku, ktorý prežíval v osobnom živote. Smiech bol jeho obranným mechanizmom. S depresiami bojoval celý svoj dospelý život, stále tam boli“ vysvetlil spomínaný svedok.

Aj keď komediálny génius vysielal varovné signály, že zúfalo potrebuje pomoc, navonok sa dokázal tváriť ako bežný šesťdesiatnik. Len dva dni pred smrťou totiž navštívil so svojou polovičkou galériu. „Obzeral si s manželkou nejaké umenie a vyzeral, že je v poriadku,“ prezradil majiteľ predajne umeleckých diel. Čo však Robinovi naozaj behalo mysľou, sa už zrejme nikdy nedozvieme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu