Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Exmilenka Leoša Mareša po rozchode: Holá a v objatí s inou ženou!

Petra Faltýnová po rozchode s Leošom Marešom poriadne provokuje. Zobraziť galériu (9)
Petra Faltýnová po rozchode s Leošom Marešom poriadne provokuje.

BALI - Užívala si to! Petru Faltýnovú (35) pokojne možno označiť za anjela s diablom v tele - modelka celkom rada provokuje okolie rôznymi pikantnými odhaleniami. Inak tomu nebolo ani pri nedávnom fotení. To absolvovala v čase, kedy sa verejne prevalil jej rozchod s moderátorom Leošom Marešom (37). Tmavovláska v exotike opäť ukázala svoje vylepšené prsia. Okrem toho však vznikol aj obrázok, ako sa vášnivo túli ku kolegyni, ktorú bozkáva na krk.

Opäť dráždi! Petra Faltýnová nie je žiadna hanblivka. Odhaľuje sa totiž nielen ako modelka, ale často si aj na spoločenskú akciu vyrazí v provokatívnom outfite. Poriadne pikantné bolo tiež nedávne fotenie, ktoré prebiehalo na Bali. 

Česká sexica odcestovala do exotiky hneď po rozchode s Leošom Marešom. A riadne sa tam odviazala. Hoci pred objektív sa postavilo hneď sedem krások, podľa doteraz zverejnených záberov bola práve Petra najodvážnejšia. 

Tmavovláska totiž pózovala odetá len v rybárskej sieti, ktorá jej prsia vôbec nezakrývala. Práve naopak - modelka ich ukázala v celej kráse. „Tú snímku mám najradšej. Vyzerá to ako sranda, ale musím povedať, že Petra tam takmer vypustila dušu,” prezradil fotograf Jaroslav Urban pre časopis Glanc. Okrem toho sa však Faltýnová stala aj aktérkou horúcej snímky, na ktorej bozkáva krk Simone Dvořákovej, priateľke syna českého politika Mirka Topolánka. 

Najdramatickejšie ale údajne bolo fotenie titulnej stránky. „Všetkých sedem modeliek pózovalo len v nohavičkách, čím vzbudili pozornosť miestnych domorodcov. Fotenie sa muselo prerušiť na dve hodiny, kým dorazila polícia,” prezradil autor záberov Glancu. 

České krásky sa vyzliekli na Bali, kde fotili snímky pre kalendár.
Zobraziť galériu (9)
České krásky sa vyzliekli na Bali, kde fotili snímky pre kalendár.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu