Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Marešova milenka Faltýnová »nahá« na večierku: Leoš, tebe to vôbec nevadí?!

Leošovi Marešovi očividne neprekáža, ak sa pohľadom na prsia jeho partnerky Petry Faltýnovej pokochá ktokoľvek. Zobraziť galériu (6)
Leošovi Marešovi očividne neprekáža, ak sa pohľadom na prsia jeho partnerky Petry Faltýnovej pokochá ktokoľvek.

PRAHA – Všetci vedia, čo má v spálni! Partnerka moderátora Leoša Mareša (36) vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Na nedávnu prehliadku luxusnej spodnej bielizne totiž šarmantná mamička Petra Faltýnová (35) dorazila v úplne priesvitnom tope. Keďže pod ním nemala podprsenku, tento kúsok oblečenia bol na jej nahom tele úplne zbytočný. Pohľadom na kráskine silikónové prsia sa mohol pokochať naozaj každý.

Zvykne sa hovoriť, že menej je niekedy viac. Česká modelka Petra Faltýnová ale očividne nie je zástankyňou tohto tvrdenia. Partnerka Leoša Mareša to totiž potvrdila aj pred pár dňami, keď sa v spoločnosti objavila v prvoplánovom outfite. Ten jej odkrýval úplne celé prsia.

Šarmantná tmavovláska má nepochybne dokonalú postavu a vďaka profesii modelky je na odvážne kúsky oblečenia zvyknutá. Je však iné premávať sa odhalená po prehliadkovo móle a iné objaviť sa takto na spoločenskej akcii ako hosť. Petra je navyše mamičkou a k dámam s týmto statusom sa prílišná vyzývavosť už akosi nehodí... Alebo máte iný názor?

Ako vyzeralo portfólio žien Leoša Mareša, si môžete pozrieť v ženskom magazíne FEMINITY.sk, kde sa tiež dozviete ich tajné zbrane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu