Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Toto má Leoš Mareš doma: Faltýnová sa rozkročila a...

Petra Faltýnová počas večera veselo ukazovala nohavičky. Zobraziť galériu (10)
Petra Faltýnová počas večera veselo ukazovala nohavičky.

BRATISLAVA - Nie je to hanblivka! Petra Faltýnová (35) už viackrát dokázala, že s odvážnymi kúskami oblečenia nemá problém. Ako modelka je na ne jednoducho zvyknutá. Nečudo, že partnerka moderátora Leoša Mareša (37) si už zrejme nerobí ťažkú hlavu, ak toho v spoločnosti ukáže viac, než by bolo prípustné. Na finále talentovej šou si totiž v ultra krátkych šatách vôbec nedávala pozor. S rozkročenými nohami všetkým predviedla, akú si vzala bielizeň.

Galéria: Fotoreportáž z finálového večera šou Česko Slovensko má talent
Provokovala! Petra Faltýnová patrí k modelkám, ktoré ukazujú svoje prednosti nielen na módnych prehliadkach. Odvážne outfity totiž tmavovláske nerobia žiadny problém. A aj keď je oblečená slušne, občas niečo predsa len vykukne. 

V duchu nečakaných odhalení sa niesla aj jej účasť na včerajšom finále Česko Slovensko má Talent, kde podporovala svojho partnera Leoša Mareša. Petra sa na túto príležitosť nahodila do sexi minišiat, ktoré sa však ukázali až ako príliš krátke. Alebo to bolo skôr o Faltýnovej nešikovnosti?!

Modelka si totiž evidentne nedávala vôbec pozor a pri prekladaní svojich dlhých nôh opäť čosi ukázala. Objektívom fotoaparátov predviedla biele nohavičky, ktoré vďaka jej neobratnému manévrovaniu svietili doďaleka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu