Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Otrčený zadok, divné tance a vášnivé bozky: Moderátor markizáckeho Hlasu pod vplyvom!

Leoš Mareš sa v Nízkych Tatrách naozaj odviazal. Zobraziť galériu (30)
Leoš Mareš sa v Nízkych Tatrách naozaj odviazal.

JASNÁ - Bujará zábava! Leoš Mareš (36) sa po nakrútení kastingových Hlasu Česko Slovenka odviazal v Jasnej. Moderátor speváckej šou asi potreboval vypustiť paru, pretože zábery z jeho pobytu v Nízkych Tatrách nudné rozhodne nie sú. Doprial si totiž alkohol, po ktorom vyvádzal. Na snehu predviedol svoje pozadie a v klube zas naozaj divoké tanečné kreácie.

Určite si ho tam zapamätajú! Leoš Mareš sa pred prvým vysielaním Hlasu Česko Slovenska zabával na Slovensku. V lyžiarskom stredisku bol naozaj neprehliadnuteľný. Do snehu sa totiž vybral len v teniskách a pri bláznení sa s priateľkou Petrou Faltýnovou mu takmer spadli gate. V kabíne lanovky si potom venovali vášnivé bozky bez ohľadu na prítomnosť ďalších ľudí. 

O tom, že Leošove zábrany pomaly padali, svedčí aj fakt, že na vlek nasadol s pohárikom v ruke. To však nebol jeho posledný. „Vyviezol sa lanovkou do reštaurácie, kde si dal najdrahší rum v najvyššie položenom rumovom bare na Slovensku,” prezradil zdroj priamo zo strediska. Mareš potom pokračoval na párty v nočnom klube. Tam sa drinkom tiež nebránil. Jeho nezvyčajné tanečné kreácie a flirtovanie s priateľkou si môžete pozrieť v našej GALÉRII

Leoš Mareš sa alkoholu rozhodne nevyhýbal.
Zobraziť galériu (30)
Leoš Mareš sa alkoholu rozhodne nevyhýbal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu