Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mala ho už plné zuby: Neverník Leoš Mareš dostal kopačky od Faltýnovej!

Idylke je koniec. Petra Faltýnová a Leoš Mareš už netvoria pár. Zobraziť galériu (7)
Idylke je koniec. Petra Faltýnová a Leoš Mareš už netvoria pár.

PRAHA - A je sám! Leoš Mareš (37) sa preslávil najmä svojimi neverami. S manželkou Monikou (38) sa síce nerozviedli, ale každý si žije vlastný život. Moderátor mal naposledy po svojom boku modelku Petru Faltýnovú (35), ktorá ho ešte pomerne nedávno podporovala na priamom prenose šou Česko Slovensko má talent. Pred koncom uplynulého roka však spíker dostal kopačky.

Koniec idylky! Petra Faltýnová a Leoš Mareš nevstupovali do svojho vzťahu ako slobodní. Moderátor totiž stále nie je rozvedený s manželkou Monikou, modelka zas dovtedy žila v spoločnej domácnosti s manželom Simonom a dcérou Adrianou. 

A pravdepodobne sa k tomuto modelu čoskoro aj vráti. Tmavovláska totiž už sviatky údajne trávila bez Leoša. České médiá dokonca odhalili, že to medzi dvojicou škrípalo približne pol roka a došlo už aj k rozchodu. „Na tému Leoš Mareš sa už nechcem baviť,” povedala Petra denníku Blesk podráždene. 

Samotný moderátor komentoval posledné udalosti vo svojom živote zdržanlivejšie. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať. S Petrou sme prežili dva nádherné roky a nič zlé sa medzi nami nestalo,” tvrdil Mareš pre portál Super.cz. Zrejme to každý z nich vidí inak... Nechajme sa prekvapiť, akú známu krásku uloví Leoš najbližšie. 

Petra Faltýnová a Leoš Mareš na finále talentovej šou v Bratislave.
Zobraziť galériu (7)
Petra Faltýnová a Leoš Mareš na finále talentovej šou v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu