Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Močenie na koberec nestačilo: Kráska z VyVolených s holou ...!

Krásna Nikol Trojanová si robí vo vile hanbu. Zobraziť galériu (8)
Krásna Nikol Trojanová si robí vo vile hanbu.

PRAHA - Vytvára si zlé meno! Nikol Trojanová (22) si hneď v úvode českých VyVolených urobila obrovskú hanbu, keď opitá močila na koberec. Po incidente si síce robila výčitky, no väčší pozor si na svoje správanie nedáva. Pri nakrúcaní už totiž stihla ukázať prsia a najnovšie ešte oveľa viac. Prezliekanie nohavičiek a vystrkovanie zadku smerom k objektívu kamery odhalilo z jej tela to najintímnejšie.

Jeden trapas za druhým! Účasť v Hoteli Paradise evidentne neuspokojila túžbu Nikol Trojanovej po kamerách. Najnovšie sa pred nimi promenáduje v českých VyVolených. No neprezentuje sa v práve najlepšom svetle.

Podarilo sa jej totiž vyrobiť najväčší trapas v dejinách šou, keď sa vymočila opitá na koberec, čo zachytili kamery. „Je to moja hanba, najväčšia v mojom živote,“ sypala si následne popol na hlavu. No ani po tomto excese sa však tmavovláska nezačala správať nenápadnejšie. V bazéne napríklad ukázala celé svoje prsia. A najnovšie pridala do svojej zbierky ďalšie intímne odhalenie.

Nikol si totiž evidentne nepotrpí na súkromie ani pri takej osobnej činnosti, akou je prezliekanie nohavičiek. Nahú spodnú časť tela sa jej dokonca podarilo vyšpúliť priamo do objektívu kamery. Okrem holého zadku tak nenechala skrytú ani tú najintímnejšiu partiu. Zdá sa, že Trojanovej už vôbec nezáleží na tom, čo všetko štábu a divákom ukáže.

VIDEO: Opitá Nikol Trojanová močí na koberec v strede izby.

Nikol Trojanová z VyVolených sa opitá vymočila na koberec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu