Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

»Počúraná« Nikol po hanbe pred dvomi národmi: Krutý návrat do reality a doživotná trauma!

Nikol Trojanová sa po účasti v šou VyVolení vrátila do krutej reality. Zobraziť galériu (7)
Nikol Trojanová sa po účasti v šou VyVolení vrátila do krutej reality.

PRAHA – Potrebuje pomoc?! Nikol Trojanová (23) si účasťou v českých VyVolených vyrobila medzinárodnú hanbu, keď sa pod vplyvom alkoholu pomočila uprostred izby. Celú trápnu situáciu snímali televízne kamery a sexi tmavovláska sa po vytriezvení psychicky zrútila. Teraz sa po odchode zo súťaže netají tým, že zháňa pomoc odborníkov. Ako nám tiež prezradila, z faux pas bude mať traumu do konca života.

Nikol Trojanová bola bez pochýb najvýraznejšou účastníčkou šou VyVolení, ktorú u našich západných susedov vysiela televízia Prima. Pozornosť totiž upútala nielen obrovským trapasom, ale aj divokými orgiami či obnažovaním svojho tela. V týchto dňoch je už ale tmavovláska mimo súťaže. A návrat do skutočného života je pre ňu dosť krutý.

Nikol sa totiž netají tým, že chvíľku potrvá, kým sa všetko vráti do starých koľají. „Je to dosť ťažké. Človek sa na jednej strane teší domov, ale na druhej strane to v tej vile má svoju atmosféru,” poznamenala kráska, keď sme ju oslovili.

V súčasnosti musí Trojanová čeliť aj medzinárodnej hanbe, ktorú si v stave opitosti vyrobila. „Je to najhoršia chyba, ktorá sa mi mohla stať. Najhoršie je, že si to nepamätám. Musím sa s tým však vyrovnať a žiť s tým už asi do konca života. Ale snažím sa na to nemyslieť,” reagovala tmavovláska, na ktorú aj napriek odviazanému správaniu jej najbližší nezanevreli. „Nič sa nezmenilo, pre nich som stále rovnaká. Oni vedia, aká som,” dodala.

Od priateľov na sociálnej sieti zháňala Nikol po návrate domov kontakt na nejakého dobrého psychológa. Chceli sme preto vedieť, či reálne uvažuje nad tým, aby sa zverila do rúk odborníkov. „Bolo to myslené zo srandy. Aj keď na tom osobne nevidím nič zlé. Človek sa potrebuje občas vyrozprávať,“ uzavrela Trojanová, ktorá už v minulosti účinkovala vo viacerých televíznych projektoch. Nechajme sa prekvapiť, či sa v budúcnosti ešte dá na niečo nahovoriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu