Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Úchvatná hviezda popiera zákony prírody: Verili by ste, že jej ťahá na 50?

Yasmin Le Bon krátko pred prahom päťdesiatky ohúrila mladistvým imidžom v kampani odevnej značky. Zobraziť galériu (8)
Yasmin Le Bon krátko pred prahom päťdesiatky ohúrila mladistvým imidžom v kampani odevnej značky. (Zdroj: Monsoon)

LONDÝN – Stále s dievčenskou iskrou! Hoci Yasmin Le Bon v októbri oslávi už 49. narodeniny, pred objektívom stále pôsobí mladšie o celé desaťročia. Dokazujú to čerstvé zábery z reklamnej kampane, na ktorých by trojnásobná matka tridsaťročné modelky takpovediac schovala do vrecka. Jej mladistvá vizáž doslova vyráža dych.

Objavila elixír mladosti? Aj keď mnohé dámy v jej veku už kariéru v oblasti modelingu dávno zavesili na klinec, Yasmin Le Bon na to nemá najmenší dôvod. Aj tesne pred prahom päťdesiatky si totiž udržiava hviezdne krivky a jej tvár zanecháva nestarnúci dojem. Obdivuhodnú genetickú výbavu najnovšie prepožičala kampani módnej značky Monsoon.

Kráska s britsko-írskymi koreňmi na záberoch pózuje v rôznych prírodných scenériách a vyníma sa v pletených modeloch. Jesenné outfity pri jazere či dravej rieke len podčiarkujú jej prirodzenú krásu. Treba pripustiť, že Yasmin sa výraznejšej retuši výsledných fotiek nevyhla, no na takmer päťdesiatničku rozhodne nevyzerá.

Očarujúca brunetka je zákonitou polovičkou lídera úspešnej kapely Duran Duran. Simonovi Le Bonovi priviedla na svet tri krásne dcéry, ktoré sa všetky uchytili ako modelky a kráčajú v matkiných šľapajách.

Yasmin sa pred objektívom cítila uvoľnene aj vďaka tomu, že jej prostredie nebolo vzdialené, práve naopak. „Mám veľmi romantickú predstavu o vidieckom živote. Túži každý v tajnosti po tom, že sa stane farmárom?“ nechala sa počuť na margo fotenia. Ktovie, možno si práve na staré kolená zaobstará ranč či farmu, na ktorej si splní vlastný sen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu