Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

52-ročná modelka ukázala dcéru: Neuveriteľné! Veď vyzerajú ako sestry

Yasmin Le Bon s dcérou Amber Zobraziť galériu (8)
Yasmin Le Bon s dcérou Amber (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ktorá je ktorá? Túto otázku si pri pohľade na modelku Yasmin Le Bon (52) a jej dcéru Amber (28) kladú asi mnohí. Hoci krásky od seba delí 24 rokov, verí tomu len málokto. Spoločne sa ukázali na nedávnej módnej šou a obe vyzerali očarujúco.

Užili si babskú jazdu! Šoubiznis je plný prominentných mamičiek, ktoré sa pýšia vydarenými dcérami. Medzi hrdé maminy patrí aj britská modelka Yasmin Le Bon. Tá ich má tri a médiám je najviac známa najstaršia z nich - Amber. 

28-ročná kráska sa rozhodla kráčať v maminých šľapajách a podobne ako ona, sa živí modelingom. Počas londýnskeho týždňa módy sa však dámy na móle nepredviedli, ale šou si vychutnávali ako diváčky. Bulvárnym fotografom ochotne pózovali a výsledkom sú zábery, pri ktorých sa až človeku nechce veriť, že ich od seba delí 24 rokov.  

Yasmin oslávi čoskoro 53.narodeniny. Figúrou a bezchybnou tváričkou však hravo zatieni aj mladšie ženy. „Mala by som robiť všetko a ja vlastne nerobím nič,” reagovala v nedávnom rozhovore modelka na otázku, aký je jej recept na mladistvý vzhľad. 

Nestarnúca Yasmin Le Bon vyzerá vedľa svojej dcéry Amber ako jej sestra.
Zobraziť galériu (8)
Nestarnúca Yasmin Le Bon vyzerá vedľa svojej dcéry Amber ako jej sestra.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Yasmin Le BonAmber Le Bon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu