Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úchvatná modelka pred 50-tkou na móle: Zatienila aj o polovicu mladšiu dcéru!

Yasmin Le Bon už čochvíľa oslávi päťdesiatku, no na móle ohúrila viac než jej dcéra. Zobraziť galériu (8)
Yasmin Le Bon už čochvíľa oslávi päťdesiatku, no na móle ohúrila viac než jej dcéra. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Do starého železa ešte zďaleka nepatrí! Zatiaľ čo mnohé svetoznáme modelky sú nútené zavesiť svoju kariéru na klinec už po prekročení prahu štyridsiatky, Yasmin Le Bon (49) si stále vychutnáva svetové móla. Naposledy zažiarila v britskej metropole, kde sa predviedla so svojou dcérou Amber (25). Ostrieľaná veteránka však aj tentoraz mala oproti vlastnej ratolesti jednoznačne navrch.

Zostáva to v rodine! Keďže modelka Yasmin Le Bon nepracuje toľko ako kedysi, svoje skúsenosti už dávnejšie odovzdala najstaršej dcére Amber. Dámy však zostávajú aktívne v modelingu obe, pričom doteraz ich spojilo viacero projektov. V jednotlivých kampaniach pózujú bok po boku a pripomínajú skôr rovesníčky než matku s milovanou ratolesťou. Generačný rozdiel sa akoby šibnutím čarovného prútika zmazal aj počas nedávnej prehliadky značky Gyunel. Skúsenosti ikony totiž mladšej konkurencii takpovediac vypálili rybník.

Yasmin je v kuloároch známa svojím sofistikovaným zovňajškom, ktorý ochotne prepožičala aj modelom azerbajdžanskej návrhárky so sídlom v Londýne. Jej nová kolekcia sa niesla v duchu nomádskych cestovateľov a nechýbali motívy piesočnatých dún či škorpiónov. Manželka lídra kapely Duran Duran síce už o mesiac oslávi okrúhle 50. narodeniny, no pre mólo je stále ako stvorená. Výrazný vekový rozdiel medzi ňou, dcérou Amber a ostatnými modelkami by si na prvý pohľad nikto nevšimol.

Aj keď by Yasmin mohla mať sebavedomia na rozdávanie, v zrelom veku aj ona zápasí s pocitmi neistoty. „Niekedy sa moja tvár odmieta prebudiť. Čo je naozaj otravné, pretože keď musím ísť na fotenie, vždy som trochu nervózna, či bude mať moja tvár dobrý deň alebo zlý deň,“ priznala sa nestarnúca diva v nedávnom rozhovore. V časoch rozmachu grafických úprav by si však takéto stresy mohla ušetriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu