Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britská venuša v sebe blondínku nezaprie: Aha, v čom sa zosypala na zem!

Helen Flanagan si vypila a vo vražedných podpätkoch takmer vyvrtla členok. Zobraziť galériu (9)
Helen Flanagan si vypila a vo vražedných podpätkoch takmer vyvrtla členok. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Ďalší trapas na jej konte! Hoci si Helen Flanagan (22) vcelku rýchlo vyslúžila titul Najsexi žena Británie, v bežnom živote pripomína skôr krásku vystrihnutú z vtipov o blondínkach. Dokázala to aj tento týždeň v krkolomných platformách. Stačilo málo a pripitá hviezda sa zosypala k zemi.

Opäť to pred paparazzmi nezvládla! Aj keď Helen Flanagan vzbudzuje pozornosť všade, kde sa objaví, nie vždy jej vystúpenie dopadne na výbornú. Dôkazom mohla byť jej zúfalá snaha nájsť Austráliu v istej televíznej šou, kedy márne blúdila prstom po severnej pologuli na glóbuse. Ako ozajstná blondínka sa však modelka neváha predviesť aj počas celkom bežného večera. Podgurážená alkoholom včera nezvládla priam vražedné platformy.

Helen nahodená v ružových minišatách začiatkom týždňa opúšťala londýnsku reštauráciu, v ktorej nakrúcala televízny program Celebrity Super Spa. Napriek tomu, že mala obuté lodičky s veľmi hrubou platformou a závratnými podpätkami, alkoholickým nápojom nepohrdla. Kvôli nemu však pri východe nedokázala udržať rovnováhu a už po pár krokoch sa zosypala na chodník. S vyvrtnutým členkom síce neskončila, no jej trapas mal naozaj zaujímavú dobru. Zúfalá hviezda sa jednoducho vyzula a k autu dokráčala bosá.

Blond celebrita síce na mnohých fanúšikov pôsobí roztomilým dojmom, v skutočnosti by si z nej brať príklad zrejme nemali. Helen sa totiž delí aj o také rutinné záležitosti ako umývanie zubov. „Práve som bola u zubára, čomu som sa vyhýbala celú večnosť. Pretože som posadnutá čistením zubov, mám ich príliš citlivé, narušila som si sklovinu. A mám ešte dva mliečne zuby,“ pochválila sa prostredníctvom Twitteru. Jej okolie však situáciu vidí celkom inak. „Helen je paranoidná. Drhne si zuby aj desaťkrát denne. Bola udivená, keď počula, že si viac škodí, ako osoží,“ citoval svoj zdroj denník The Sun. Ako sa teda zdá, sladkej dvadsiatke niektoré súvislosti dochádzajú naozaj pomalšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu