Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najsexi žena Británie dráždi zásadne naostro: Bujné vnady na to má!

Helen Flanagan sa stala najsexi Britkou aj vďaka tomu, že svoje objemné prsia pretŕča, kde len vie. Zobraziť galériu (4)
Helen Flanagan sa stala najsexi Britkou aj vďaka tomu, že svoje objemné prsia pretŕča, kde len vie. (Zdroj: profimedia.sk, FHM)

LONDÝN – Má čo ukázať! Ak je za najsexi ženu zvolená dáma zo sveta kinematografie, zvyčajne ide o kombináciu jej vonkajšej krásy a značnej dávky hereckého talentu. V prípade britskej krásky Helen Flanagan (22) však tvorcovia známeho magazínu ocenili najmä jej vyzývavosť a sexi partie. Na dôkaz toho, že si blondínka svoj titul zaslúži, predvádzala prsia bez bielizne ako na výstave.

Dračicu v sebe nezaprie! Aj keď sa Helen Flanagan najskôr zviditeľnila prostredníctvom televízneho seriálu na spôsob telenovely, neskôr okúsila aj trpké vody reality šou a dnes bez ostychu vystavuje svoje krivky ako glamour modelka. O tom, že sa u opačného pohlavia teší slušnej popularite, svedčí ocenenie, ktoré jej odovzdal pánsky magazín FHM. Ten totiž zverejnil rebríček najsexi žien sveta a mladá prsaňa v ňom nechýbala.

V celosvetovom meradle si prvenstvo mohla opäť vychutnať Mila Kunis, za ktorou nasledovala Rihanna. Bronzovú priečku obsadila práve Helen so suverénne najlepším umiestnením na domácej pôde. Spomínaný časopis jej teda udelil titul najsexi ženy Británie a venoval jej zopár exkluzívnych strán v najnovšom vydaní. Poctená celebrita pred objektívom odhodila zábrany a svoje objemné prednosti poodhalila nahé. V rovnakom duchu sa vychystala aj na súvisiaci galavečer, počas ktorého priťahovala pohľady vo vyzývavých šatách s hlbokým výstrihom bez podprsenky.

Napriek tomu, že Helen je na pozornosť okolia zvyknutá, nový prívlastok ju úprimne potešil. „Som absolútne nadšená, že som bola zvolená za Najsexi ženu v Spojenom kráľovstve. Je to príjemná injekcia sebavedomia vzhľadom k tomu, že tam vonku je toľko veľa krásnych dievčat,“ nechala sa počuť na margo svojho úspechu. Nechajme sa prekvapiť, či jej takáto dávka sebadôvery prinesie aspoň zaujímavejšie pracovné ponuky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu