Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najsexi Britka si neustrážila bikiny: Ups, vykukol jej celý prsník!

Helen Flanagan si pri prezliekaní neudržala bujné vnady na uzde. Z bikín jej vykukol celý prsník. Zobraziť galériu (8)
Helen Flanagan si pri prezliekaní neudržala bujné vnady na uzde. Z bikín jej vykukol celý prsník. (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Slovo ostych zrejme nepozná! Aj keď Helen Flanagan (22) ešte donedávna patrila k menej známym televíznym hviezdičkám, v priebehu niekoľkých mesiacov získala titul Najsexi žena Británie a podstupuje čoraz viac pikantných fotení. Na tom poslednom opäť provokovala v bikinách, no vystavila na obdiv aj svoj pravý prsník.

Vyzlieka sa na počkanie! Hoci blondínku Helen Flanagan diváci na domácej pôde poznali iba ako hviezdu telenovely Coronation Street, už zakrátko sa na nich usmievala z obrazoviek prostredníctvom reality šou I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!. Následne vyvinula väčšiu aktivitu aj v oblasti pridávania odvážnych záberov na sociálne siete, vďaka čomu sa jej kopili ponuky na fotenie v úsporných plavkách. To posledné podstúpila na španielskom ostrove Ibiza a sexepílom počas neho naozaj nešetrila.

Najsexi Britka sa na piesočnatej pláži pretŕčala v žltých bikinách a na pľaci sa zrejme postarala o poriadne dusnú atmosféru. Zatiaľ čo sa prezliekala a asistentka jej upravovala vlasy, členovia štábu mohli na nej oči nechať. Helen s uvoľnenými šnúrkami totiž nechala svoj prsník doslova „vyliezť“ z vrchného dielu plaviek a tvárila sa, akoby takéto dráždivé momentky neboli v jej prípade ničím výnimočným.

Po náročnom dni si plavovláska vyrazila za relaxom do miestnych kúpeľov, o čom nezabudla informovať svojich fanúšikov. Tým dopriala pohľad na svoje krivky v zaujímavých monokinách a bujný dekolt naservírovala priamo do objektívu. Zrejme tak chcela dať menšiu príučky exmilencovi Scottovi Sinclairovi. Známeho futbalistu totiž pustila k vode po šokujúcom zistení, že ju počas pánskej jazdy v znamení dobrodružného výletu podviedol.

Previnilca mali prezradiť šťavnaté esemesky, ktoré si vymieňal s televíznou moderátorkou menom Donatella Panayiotou. Tá herečke a modelke na veľké prekvapenie okolia poslala otvorený list a poradila jej v ňom, aby sa k Scottovi nikdy nevrátila: „Tak ako ty, aj ja som bola podvádzaná mojimi partnermi a cítila som sa hrozne, keď som to zistila. Chcem využiť túto príležitosť, aby som vysvetlila, že ja by som to inej žene nikdy neurobila. To Scott bol nadržaný.“ Či to bude Helen vnímať ako kamarátske odporúčanie, ukáže až čas. Je však veľmi pravdepodobné, že o Donatelle nechce ani počuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu