Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najsexi Britka s natrieskaným dekoltom: Bujné vnady jej takmer vypadli!

Helen Flanagan vystavuje svoje kypré prednosti pri každej príležitosti. Zobraziť galériu (7)
Helen Flanagan vystavuje svoje kypré prednosti pri každej príležitosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Ženské zbrane vpred! Hoci Helen Flanagan (22) svoje kypré prednosti nikdy neskrývala, titul najsexi ženy Británie ju v ich pretŕčaní ešte posmelil. Mladučká blondínka sa preto tento týždeň vybrala do ulíc s poriadne kyprým dekoltom. Miniatúrny korzet jej nádielku v oblasti hrudníka ledva držal na uzde a modelkine prsia len zázrakom z tesného outfitu nevypadli.

Má postavičku typu „krv a mlieko“! Aj keď meno Helen Flanagan v britských plátkoch ešte donedávna príliš nerezonovalo, dnes je situácia celkom iná. Z nádejnej herečky a glamour modelky sa totiž stala najsexi dáma na domácej pôde podľa magazínu FHM. Odozva na takýto úspech zbytočne neotáľala a prišla v podobe ponuky od organizácie na ochranu práv zvierat. Blondínka sa nechala zvečniť pre kampaň PETA a slávnostný plagát odhalila na rušnej ulici Coronation Street.

Helen Flanagan v kampani
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PETA)

Helen na prezentáciu síce dorazila v tmavomodrých džínsoch a v korzete, no paparazzi sa ani tentoraz rozhodne nenudili. Všetko, čo mala televízna hviezda na sebe, bolo také tesné, až sa zdalo, že to na nej každú chvíľu praskne. V centre pozornosti sa ocitol predovšetkým jej objemný dekolt, ktorý akoby popieral zákony gravitácie. Jeho košíčky boli totiž o minimálne tri veľkosti menšie, než Helenine vnady potrebovali.

Napriek tomu, že sexi kráska pôsobí bezstarostným dojmom, v skutočnosti dokáže vyvolať rozruch aj pri celkom bežných nákupoch. Nedávno ju totiž ochranka pristihla v obchode s kozmetikou, ako si s nezaplateným tovarom v hodnote dvesto libier vykračuje k východu. „Ľudia vychádzajú von bez premýšľania. Asi som dosť roztržitá,“ vysvetľovala nepríjemný incident v rozhovore. Za obsah nákupného košíka dodatočne zaplatila, no pokladníčka jej povedala, že ju z obchodu zrejme vykážu na päť rokov. To Helen pobúrilo natoľko, že sa so všetkým zdôverila médiám. Predmetná prevádzka sa už stihla vyjadriť, že manekýnka medzi jej neželaných zákazníkov určite nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu