Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Blondínka v akcii: Najskôr prsník na úteku a potom... Trapas ako hrom!

Helen Flanagan namiesto základných vedomostí predviedla prsia vykúkajúce z čipky. Zobraziť galériu (4)
Helen Flanagan namiesto základných vedomostí predviedla prsia vykúkajúce z čipky. (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

LONDÝN – Mala by sa vrátiť na základnú školu! Aj takýchto odporúčaní sa dočkala Helen Flanagan (22) po tom, čo „excelovala“ v istom zábavnom programe pred domácimi kamerami. V odvážnych šatách najskôr poodhalila svoje kypré vnady, no pravá šou začala v momente, keď otvorila ústa. Svojimi (ne)vedomosťami sa strápnila na celej čiare.

Nevie, kde je sever! Hoci herečky a modelky sa v šoubiznise zaobídu aj bez vyššieho vzdelania, aspoň základné znalosti by im chýbať nemali. Svoje vie o tom aj britská hviezda Helen Flanagan, ktorá viac ako o geografiu javí záujem o pretŕčanie svojich objemných predností. V šou Celebrity Juice zanechala dojem, akoby ju vystrihli z vtipov o blondínkach.

Helen, ktorú domáci priaznivci poznajú z telenovely Coronation Street či z reality šou, vzbudzovala obrovskú pozornosť už pri príchode. Na svoje vystúpenie  v štúdiu totiž zvolila krátke čierne šaty so širokou aplikáciou čipky po oboch stranách. Keďže podprsenku nechala v bielizníku, z profilu ukazovala svoje ženské zbrane ako na výstave. Ani takýto vyzývavý imidž ju však neuchránil pred faux pas s glóbusom.

Moderátor a komik Keith Lemon vyzdvihol fakt, že herečka a glamour manekýnka nakrúcala u protinožcov program I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here. „Austrália je presne 24 hodín od Británie,“ povedala Helen sebavedomo na danú tému. Lemon však zašiel ešte ďalej a blondínku vyzval, aby mu Austráliu ukázala na glóbuse. Dezorientovaná kráska najprv prehľadávala severnú pologuľu, keď jej Kelly Brook našepkala: „Je to na južnej pologuli.“ Napriek tejto rade však Helen ukázala najskôr na Rusko a až dodatočne bola schopná opraviť sa. Cestovanie je jej síce blízke, no o mapách evidentne nemá ani poňatia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu