Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Po uši zamilovaná Avril Lavigne: Lídra Nickelbacku si nevie vynachváliť!

Avril Lavigne a Chad Kroeger Zobraziť galériu (5)
Avril Lavigne a Chad Kroeger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Kanadská speváčka Avril Lavigne (28) považuje svojho snúbenca Chada Kroegera, lídra skupiny Nickelback, za nesmierne romantického a charizmatického. Ako povedala v rozhovore pre magazín Nylon, je ešte aj milý a príjemný.

"Pre mňa je to o hlbšom spojení medzi dvoma ľuďmi. Buďte romantickí!" vyhlásila. Nedávno sa tiež vyjadrila, že sa už nevie dočkať ich svadby. "Verte či nie, predtým, ako sme spolu začali chodiť, som povedala: 'Chcem vzťah s niekým, kto je o desať rokov starší ako ja'. A on je presne o desať rokov starší a je to skvelé. Je zrelý a veľa zažil, v rámci turné videl svet, rovnako ako ja. Máme veľa spoločného," vysvetlila v relácii Access Hollywood Live. Podľa jej slov si ho veľmi obľúbilo aj jej okolie. "Všetci ho majú radi. Je veľmi charizmatický, dobre vychádza s ľuďmi, vôbec nie je hanblivý," uviedla.

Lavigne začala s Kroegerom chodiť krátko po tom, čo spolu pracovali na skladbe na jej pripravovaný piaty album. Zasnúbili sa vlani v auguste po polročnom vzťahu. "Je vďaka nemu veľmi šťastná. Obidve rodiny sú z toho nadšené," uviedol nemenovaný zdroj z okolia páru. Pre Kroegera to bude prvé manželstvo, Lavigne už bola raz vydatá - v rokoch 2006 až 2010 bol jej manželom frontman kapely Sum 41 Deryck Whibley. Neskôr tiež chodila s Brodym Jennerom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu