Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Speváčka Avril Lavigne priznáva: Som pod tlakom kvôli rodine!

Avril Lavigne a Chad Kroeger Zobraziť galériu (5)
Avril Lavigne a Chad Kroeger (Zdroj: SITA)

KANADA - Kanadská speváčka Avril Lavigne, ktorá je od 1. júla vydatá za Chada Kroegera zo skupiny Nickelback, má pocit, že ľudia od nej očakávajú tehotenstvo.

"Teraz, keď som vydatá, cítim tlak na založenie rodiny," prezradila 29-ročná speváčka v rozhovore s Dianou Madison v relácii The Lowdown. "Chcem byť pripravená. Vydávam nový album a sústredím sa na hudbu. To je teraz moja priorita, moje dieťa," vysvetlila Lavigne, ktorej nová eponymná štúdiovka by mala vyjsť 5. novembra.

Okrem hudby však speváčka venuje pozornosť aj svojmu manželovi. "Vlastne spolu trávime všetok čas. Bola som na turné s Nickelback, a on zase cestuje so mnou. Spolu sme pracovali aj na mojom albume," prezradila a dodala, že nahrávacie štúdio je pre dvojicu naozaj romantickým miestom, nakoľko ju Kroeger v jednom požiadal o ruku. 

Avril Lavigne debutovala v roku 2002 nahrávkou Let Go, z ktorej pochádzajú hity ako Complicated, Sk8er Boi, I'm With You či Losing Grip. Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007) a Goodbye Lullaby (2011). Speváčka predala na celom svete viac ako 30 miliónov kópií nahrávok a bola osemkrát nominovaná na Grammy.

S Kroegerom začala chodiť krátko po tom, čo spolu pracovali na skladbe na jej pripravovaný piaty album. Zasnúbili sa vlani v auguste po polročnom vzťahu a následne sa v 1. júla 2013 vzali. Pre Kroegera to je prvé manželstvo, Lavigne už bola raz vydatá - v rokoch 2006 až 2010 bol jej manželom frontman kapely Sum 41 Deryck Whibley. Neskôr chodila s Brodym Jennerom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu