Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Svadba Avril Lavigne a frontmana Nickelbacku: Divoká párty až do rána!

Avril Lavigne a Chad Kroeger Zobraziť galériu (7)
Avril Lavigne a Chad Kroeger (Zdroj: SITA)

MANDELIEU-LA-NAPOULE - Kanadská speváčka Avril Lavigne a líder rockovej kapely Nickelback Chad Kroeger sa v pondelok 1. júla zosobášili. Ako viacero zdrojov potvrdilo magazínu Us Weekly, svadba sa konala v južnom Francúzsku v Mandelieu-la-Napoule.

V Chateau La Napoule sa obradu prizeralo 50 hostí. "Áno, zosobášili sa. Bola to divoká párty, ktorá trvala do rána. Pilo sa tam, tancovalo, bolo tam skvelé jedlo, veľa smiechu a sĺz šťastia," opísal jeden zo zdrojov. "Bola to naozaj úžasná svadba, úplne magická," dodal.

Kroeger ešte vlani v septembri pre magazín People prezradil, prečo je pre nich tento dátum dôležitý. "Stretli sme sa počas nahrávania v marci, ale začali sme spolu chodiť 1. júla. Podľa mňa je veľmi cool, že naše výročie bude vždy na Deň Kanady. Nevieme sa dočkať, kedy začneme spoločný život. Sme veľmi šťastní," uviedol vtedy. Lavigne zas tvrdila, že si užíva "každú minútu" plánovania svadby. 

Lavigne (28) začala s Kroegerom (38) chodiť krátko po tom, čo spolu pracovali na skladbe na jej pripravovaný piaty album. Zasnúbili sa vlani v auguste po polročnom vzťahu. "Je vďaka nemu veľmi šťastná. Obidve rodiny sú z toho nadšené," uviedol nemenovaný zdroj z okolia páru. Pre Kroegera to je prvé manželstvo, Lavigne už bola raz vydatá - v rokoch 2006 až 2010 bol jej manželom frontman kapely Sum 41 Deryck Whibley. Neskôr tiež chodila s Brodym Jennerom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu