Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrdina zo Sám doma už nebýva osamote: Pozrite, s ktorou troskou sa dal dokopy!

Macaulay Culkin sa nasťahoval k búrlivákovi Peteovi Dohertymu s drogovou minulosťou. Zobraziť galériu (9)
Macaulay Culkin sa nasťahoval k búrlivákovi Peteovi Dohertymu s drogovou minulosťou.

PARÍŽ – Zmena je život! Hoci sa Macaulay Culkin (32) ešte donedávna stretával s kamarátmi vo svojom newyorskom apartmáne premenenom na ateliér, dnes je všetko celkom inak. Niekdajšiemu hercovi sa na starom kontinente tak zapáčilo, že sa nasťahoval k búrlivákovi svojej „krvnej skupiny“. Pod vlastnú strechu ho prichýlil Pete Doherty (34) a dvojica sa údajne jeden druhého nevie nabažiť.

Vrana k vrane sadá! Keď sa Macaulay Culkin nedávno objavil v Európe, najskôr sa blysol ako špeciálny hudobný hosť na jednom klubovom koncerte a vzápätí sa pokúsil zblížiť so svojou exmilenkou Milou Kunis. Oba tieto počiny síce dopadli viac-menej ako fiasko, no to hviezdu snímok Sám doma neodradilo. Svoj pobyt  si predĺžil až tak, že sa usídlil v domácnosti britského interpreta Pete Dohertyho. Ten je rovnako ako Macaulay známy divokým životným štýlom, užívaním drog a alkoholickými excesmi.

Dvojica mužov v súčasnosti obýva jedno z parížskych sídel. Ako informoval denník The Sun, nespája ich len búrlivá minulosť. „Macaulay a Pete môžu pôsobiť ako zvláštny pár, no majú spoločných mnoho záujmov a životných skúseností. Viaže ich láska k poézii a umeniu,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia svojských osobností zo sveta šoubiznisu.

Aj keď známy blondiak tvrdí, že s užívaním tvrdých drog skoncoval, Doherty ho údajne doslova fascinuje. „Macaulay sa nevie nasýtiť jeho poetických rečí o obrazoch a hudbe. Vždy bol fanúšikom takých extrémnych pováh, akou je Pete. Stačí sa pozrieť na spôsob, akým obhajuje svojho priateľa z detstva Michaela Jacksona,“ dodal spomínaný zdroj. Nechajme sa prekvapiť, dokedy to umelecké hrdličky bok po boku vydržia. Keďže filmový Kevin sa odjakživa rád objímal s mužmi, niektorí fanúšikovia sa obávajú, že medzi ním a Peteom vzniká niečo viac než len platonický vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu