Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zúfalec zo Sám doma chce krásnu exmilenku späť: Totálne sa znemožnil!

Macaulay Culkin a Mila Kunis tvorili pár osem rokov, no ich láska dávno vyhasla. Zobraziť galériu (12)
Macaulay Culkin a Mila Kunis tvorili pár osem rokov, no ich láska dávno vyhasla.

LOS ANGELES – Dostal košom! Aj keď sa zdá, že Macaulay Culkin (32) je po drogových excesoch z najhoršieho vonku, s rozchodom s dlhoročnou partnerkou Milou Kunis (29) sa stále nedokáže vyrovnať. Dôkazom môže byť jeho londýnske dobrodružstvo, počas ktorého sa pokúsil rozdúchať niekdajší plameň vášne. Pred očarujúcou ex sa však iba strápnil na celej čiare.

Čistý zúfalec! Ako sme vás na Topkách informovali, Macaulay Culkin sa pred dvomi týždňami zdržiaval v Londýne, kde si užíval v zábavnom parku a dokonca sa ako hudobný hosť objavil na koncerte svojho blízkeho priateľa. Už vtedy sa viaceré zahraničné médiá zamýšľali nad tým, prečo sa hrdina zo snímok Sám doma pohybuje na britskej pôde v rovnakom čase ako jeho bývalá polovička Mila Kunis. Objasnenie prišlo vo chvíli, keď si niekto z okolia niekdajšieho herca otvoril ústa. Blondiak sa vraj odvážil na obnovenie dávno pochovaného vzťahu.

„Macaulay sa pokúsil zblížiť s Milou, ale ona ho úplne sfúkla,“ prezradil zdroj americkému plátku National Enquirer. Dvojica spolu v minulosti randila až osem rokov, no obletovaná brunetka medzičasom zakotvila v posteli Ashtona Kutchera. Zaujímavý milostný trojuholník mal pritom v Londýne rezervované hotelové izby len dva bloky od seba – z prezieravého dôvodu. „Mac sa zúfalo chcel dať s Milou opäť dokopy, vnímal to ako svoju veľkú šancu a skvelú príležitosť. Ona ale túto myšlienku úplne zavrhla a Macaulay vybuchol,“ dodal spomínaný svedok bulvárnemu časopisu.

Filmový Kevin sa síce v očiach svojej bývalej znemožnil, ale to zďaleka nie je jediným negatívom vzniknutej situácie. Jeho blízki priatelia sa totiž obávajú, že Culkina opäť vtiahne špirála závislosti na alkohole, drogách a tabletkách. Ostáva len dúfať, že Macaulay sa z nešťastnej lásky nakoniec spamätá a poobzerá sa po celkom novej známosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu