Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kevin zo Sám doma šokoval na pódiu: Rozbalil to ako spevácka hviezda!

Macaulay Culkin sa zjavil ako špeciálny hudobný hosť na istom britskom koncerte. Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin sa zjavil ako špeciálny hudobný hosť na istom britskom koncerte. (Zdroj: YouTube)

BRISTOL – Neuveriteľné prekvapenie! Aj keď Macaulay Culkin (32) svoje pôsobenie v šoubiznise pred rokmi zavesil na klinec, jeho skalných fanúšikov možno poteší hviezdny návrat. Nie však do sveta kinematografie, ale na výslnie hudobného neba. Tento týždeň to bývalý herec rozbalil na britskom javisku a tamojších nadšencov razom priviedol do varu.

Výstrelok či seriózny záujem o hudbu? O speváckych pokusoch Macaulayho Culkina sa televízni diváci mohli dozvedieť len z jeho kultových snímok Sám doma, v ktorých zažiaril ako blondiak Kevin ešte v útlom veku. Odvtedy však ubehli viac než dve desaťročia a z nádejného herca sa stala drogová troska. Našťastie, známy tridsiatnik sa spamätal včas a pred pár dňami príjemne prekvapil na britskej pôde, kde sa s mikrofónom v ruke zjavil ako špeciálny hosť svojho veľmi dobrého priateľa Adama Greena.

Macaulay si svoje neobvyklé vystúpenie vychutnával v istom bristolskom klube, kde sa zišli asi dve stovky hudobných nadšencov. Nahodený v károvanej košeli a v slnečných okuliaroch sa od samého začiatku správal veľmi prirodzene. Spolu s kamarátom a frontmanom kapely The Moldy Peaches si zaspieval hit od úspešnej formácie Beach Boys. Neveriace publikum si okamžite získal týmito slovami: „Prešiel som dlhú cestu z Ameriky!“

Podľa manažéra podniku boli všetci návštevníci doslova zaskočení a nevedeli, ako reagovať: „Culkin sa z ničoho nič objavil ako hosťovské prekvapenie. Adam síce povedal, že ho poznáme zo Sám doma, no nikto tomu neveril. Keď Macaulay prišiel na pódium, najskôr to vyzeralo surrealisticky, potom si ale ľudia začínali uvedomovať, že je to naozaj on.“ Zdá sa teda, že po strašidelnej špirále závislostí sa Macaulaymu konečne blýska na lepšie časy. Nechajme sa prekvapiť, či sa v blízkej budúcnosti nevrhne na hudobnú dráhu ako sólista.

Sam doma

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu