Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Britská topmodelka je pred 40-tkou vo forme: Aj s vybehnutým prsníkom!

Kate Moss pri prezliekaní odhalila prsník. Zobraziť galériu (10)
Kate Moss pri prezliekaní odhalila prsník. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Provizórna šatňa zlyhala! Kate Moss (38) svoje závideniahodné krivky v súkromí príliš nezahaľuje a medzi dovolenkármi sa zvykne premávať hore bez. V plnom pracovnom nasadení však vyžaduje pozornosť asistentiek, ktoré ju pred pikantným faux-pas vždy neuchránia. Blondínka pri prezliekaní opäť odhalila kúsok zo svojej ženskosti.

Stále má čo ukázať! O Kate Moss je všeobecne známe, že okrem práce pred objektívom dlhé roky holdovala divokých žúrom, drogám a alkoholu, ktorý tiekol potokom. Mimo pľacu a modelingového tímu tak nezriedka pretŕčala na pľaci nahé poprsie aj nafúknuté brucho. V týchto dňoch však na ostrovoch Svätého Bartolomeja fotí v exkluzívnych modeloch a tvári sa ako ozajstná profesionálka. Napriek pikantnej nehode, ktorá sa jej pritrafila.

Britská hviezda odjakživa predstavovala akoby magnet na paparazzov. Výnimkou nebolo ani nedávne fotenie na pláži, kde Kate striedala jeden outfit za druhým. Keďže akákoľvek šatňa tentoraz chýbala, jedna asistentka držala vystretú osušku a druhá modelke pomáhala pri prezliekaní. Ani takáto starostlivosť však nezabránila šteklivej momentke s odhaleným prsníkom. Manekýnka síce vzápätí vrhla nevraživý pohľad, no ťažkú hlavu si zo záberov určite nerobila.

Zaujímavé je, že Kate nemala k svojim prednostiam vždy vypestovaný taký vrelý vzťah ako v súčasnosti. „Ako tínedžerka som nenávidela svoje prsia najviac na svete, pretože som bola plochá a na jednom z nich som mala veľké znamienko. Urobila by som čokoľvek, aby som sa nemusela vyzliecť. Preplakala som celé roky!“ vyznala sa zo svojich spomienok v nedávnom interview pre magazín Elle. S odstupom času však svoje vnady pretŕča dobrovoľne a častokrát aj celkom zadarmo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu