Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vyžitá topmodelka na pláži: Vytasila nahé prsia aj poriadny pupok!

Kate Moss sa na dovolenke opäť predvádzala s obnaženými vnadami a faldíkmi na bruchu. Zobraziť galériu (12)
Kate Moss sa na dovolenke opäť predvádzala s obnaženými vnadami a faldíkmi na bruchu. (Zdroj: profimedia.sk)

FORMENTERA – Počas dovolenky sa mení na nepoznanie! Hoci supermodelke Kate Moss do okrúhlej štyridsiatky ešte zopár mesiacov chýba, jej telo už nie je také štíhle a pružné ako kedysi. Plavovláska si ani túto sezónu nedala pri mori pozor a bez hanby odhalila prsia. Spolu s nimi však vytrčila aj zaoblené brucho.

Toto má byť hviezda prehliadkových mól? Aj keď bežné modelky si figúru strážia 365 dní v roku, Kate Moss do tejto kategórie rozhodne nepatrí. Keď vyrazí za relaxom a slnečnými lúčmi, dopraje si obľúbené alkoholické nápoje a jedlo ako za starých čias. Divoká minulosť, vymetanie barov a drogové excesy sa však na nej podpisujú čoraz výraznejším spôsobom. Prirodzená manekýnka by na talianskom pobreží zrejme veľa dovolenkárov nezaujala.

Bulvárni fotografi zachytili Kate práve v okamihu, keď sa prezliekala. Pózy hore bez sú síce u nej úplne bežné, no takmer štyridsiatnička nezabudla na tradičný bonus v podobe vypapaného bruška. Faldíky v oblasti pása a odhalené prednosti sa totiž počas leta stávajú jej poznávacou značkou.

Kate na talianskej pôde oddychuje v spoločnosti priateľov a o zábavné momenty rozhodne nemá núdzu. Počas slnenia sa totiž aj jeden z jej postarších kamarátov ukázal v Adamovom rúchu, čo sa britská celebrita rozhodla zachytiť mobilným telefónom. „Kate vybuchla smiechom, bol to ten klasický okamih – všetci akože obdivne zahúkali,“ prezradil očitý svedok incidentu magazínu People Sunday. Zdá sa teda, že necudná blondínka sa medzi svojimi známymi cíti ako ryba vo vode.

O tom, že toto nie sú jediné prekvapivé zábery Kate z posledných dní, sa môžete presvedčiť na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu