Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Otrasný pohľad na nenalíčenú topmodelku: Nemá ani 40, no už naháňa strach!

Kate Moss bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Kate Moss bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Pred prahom okrúhlej štyridsiatky definitívne na odpis! Reč je o britskej rodáčke Kate Moss (39), ktorá sa v brandži pohybuje už úctyhodné štvrťstoročie. Vďaka holdovaniu drogám a divokým žúrom však jej tvár dostala poriadne zabrať. Bez mejkapu si už ani neškrtne a doslova naháňa hrôzu.

Ide to s ňou dole vodou! Hoci Kate Moss ešte stále dostáva ponuky na fotenia či reklamné kampane, jej niekdajšia popularita definitívne vyhasína. Rovnako ako iskra, s ktorou kedysi brázdila svetové prehliadkové móla. Tento týždeň sa v londýnskych uliciach ponáhľala na dohodnuté stretnutie bez akejkoľvek úpravy. Nenalíčenú by ste ju však k hviezdam modelingu rozhodne nezaradili, práve naopak. Blondínka bez mejkapu pripomína vyžitú päťdesiatničku.

Paparazzi zachytili Kate ešte za svetla, keď v huňatom pestrofarebnom kožuchu vystupovala z limuzíny. Jej prirodzená pleť vykazovala známky únavy, akoby už bola za zenitom. Nevábny dojem však známa búrliváčka ešte prehĺbila, keď sa pod rúškom tmy vracala domov. S prižmúreným pohľadom síce kráčala rovno a po svojich, no zrejme sa mierne podgurážila alkoholom. Je totiž o nej dobre známe, že z večierkov či spoločenských podujatí nikdy triezva neodchádza.

Zaujímavosťou je, že práve Kate Moss nedávno podstúpila fotenie, ktoré má predstavovať oslavu okrúhlych jubileí. Jej krivky ozdobia vydanie magazínu Playboy Január/Február 2014 pri príležitosti jeho 60. výročia. Začiatkom budúceho kalendárneho roka anglická celebrita zároveň privíta vlastnú štyridsiatku, v čom aj samotný Hefner vidí určitú symboliku. „Je to celosvetová celebrita a ikona, ktorá prekračuje hranice od sexuálnej predstavivosti po prvotriedny modeling. Pre nás je prirodzená,“ vyjadril sa zakladateľ pánskeho časopisu na margo tejto voľby. Otáznym ale zostáva, či Hugh náhodou nezaspal dobu. Zlé jazyky si totiž šuškajú, že Katinej kariére už odzvonilo.

Kate Moss počas leta šokovala svojou postavou. Hoci má 40 rokov, stále sa živí ako modelka. Pozrite si, aké krivky odhalila bez zábran, na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu