Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zhýralá topmodelka na pláži hore bez: Vystrčila nahé prsia aj roztrasené brucho!

Kate Moss na dovolenke hore bez - predviedla prsia aj roztrasené brucho. Zobraziť galériu (10)
Kate Moss na dovolenke hore bez - predviedla prsia aj roztrasené brucho. (Zdroj: profimedia.sk)

JAMAJKA – Opäť vo svojom živle? Ešte pred niekoľkými rokmi patrila Kate Moss (39) k najväčším lákadlám svetových módnych šou, no dnes nad jej statusom supermodelky visí obrovský otáznik. Zatiaľ ani neprekročila prah štyridsiatky, no jej vizáž v súkromí je dávno na odpis. Pozrite si nevábny záber bez bikín ako dôkaz.

Ide to s ňou dole vodou! Británia medzi topmodelkami nemá toľko zástupkýň ako Amerika, no rodáčka Kate Moss dlhé obdobie predstavovala hotový fenomén. Ruka v ruke s nevídaným úspechom však v jej prípade, bohužiaľ, kráčal aj divoký životný štýl. Dnes vďaka nemu plavovláska zanecháva dojem, ako by už bola za zenitom. Uplynulé dni trávila na jamajskej pláži bez vrchného dielu bikín. A realita s niekdajšími superlatívmi nemala vonkoncom nič spoločné.

Ako to u Kate býva zvykom, aj tentoraz sa zo všetkých síl snažila vyhýbať bielym miestam na opálenej pokožke. Slnila sa preto hore bez, no mužských fanúšikov sklamala na plnej čiare. Pod vplyvom gravitácie ukázala povädnuté prednosti aj tukové vankúšiky na bruchu. Fotografie tohto typu sa tak zrejme stanú poslednými klincami do rakvy jej modelingovej kariéry.

Ako aj na nelichotivej fotke vidno, Kate má na pravom prsníku viditeľné znamienko, ktoré sa v období dospievania stalo zdrojom obrovských komplexov. „Ako tínedžerka som nenávidela svoje prsia, pretože som mala plochú hruď a na jednom z prsníkov veľké znamienko. Urobila by som čokoľvek, aby som si nemusela vyzliecť tričko,“ zdôverila sa v rozhovore pre magazín Elle. Je však viac než isté, že onedlho si jej znamienka krásy nebude vonkoncom nikto všímať – ani zástupcovia modelingových agentúr.

Kate Moss patrí k modelkám, ktoré v detstve vyzerali ako "škaredé káčatko". Presvedčte sa o tom na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu