Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvodná 20-tka provokuje polonahá: Jej okrúhlym vnadám sa nedá odolať!

Mladá celebrita Helen Flanagan sa odviazala pred objektívom a vytasila svoje ženské zbrane. Zobraziť galériu (6)
Mladá celebrita Helen Flanagan sa odviazala pred objektívom a vytasila svoje ženské zbrane. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Vyrástla vo vyzývavú sexicu! Keď sa Helen Flanagan (22) po prvý raz objavila na televíznych obrazovkách, mala len 10 rokov. S postupom času sa však zmenila na nepoznanie – z dievčatka sa stala zrelá kráska so závideniahodnými krivkami. A tie neváhala odhaliť počas dráždivého fotenia iba v spodnej bielizni.

Ako zvodná dračica! Len jediný seriál nakrúcaný na báze telenovely stačil Helen Flanagan na to, aby sa začali médiá o ňu zaujímať. Pred televízne kamery sa síce prepracovala ešte ako dieťa, dnes však predstavuje stelesnenie britského sexsymbolu. Hviezda Coronation Street má totiž krátko po prekročení dvadsiatky pred objektívom čo ukázať. Pozrite si jej pikantné zábery ako dôkaz.

Blondínka od stredy nakrúca svoju novú snímku The Runaway a pri tejto príležitosti nafotila niekoľko dráždivých fotografií. Na väčšine z nich pózuje v čiernej čipkovanej podprsenke len s veľmi jemným líčením. Svoj vnútorný temperament však naplno rozbalila v saténovej súpravičke, z ktorej sa jej derú vyformované prednosti. Za zmienku stojí tiež fotka, na ktorej pózuje v modrých minišatách s objemným dekoltom a čerstvým tetovaním.

Obrázok s podobizňou Marilyn Monroe pribudol na Heleninom predlaktí len pred pár dňami. Do akej miery sa herečka s touto ospevovanou ikonou stotožňuje, nevedno. Podobný motív by ste však mohli nájsť na tele mnohých ďalších celebrít, napríklad novopečenej mamičky Megan Fox. V prípade mladej Britky je ale absolútnou samozrejmosťou, že všetky šteklivé zábery vrátane procesu s tetovacou ihlou končia na jej profile v mikroblogovacej sieti Twitter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu