Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Jacksonova dcéra stráca zábrany: Profilovú fotku si urobila na záchode!

Paris Jackson sa bez váhania odfotila v priestoroch toalety. Zobraziť galériu (8)
Paris Jackson sa bez váhania odfotila v priestoroch toalety. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Vystrkuje rožky! Hoci sa Paris Jackson (15) na televíznych obrazovkách snaží pôsobiť ako uvedomelá mladá dáma, v skutočnosti z nej rastie tínedžerka s prívlastkom živého striebra. Dôkazom môžu byť zábery, ktorými zásobuje svojich internetových fanúšikov. Bez váhania sa pretŕča aj na záchode.

Odvaha jej nechýba! Väčšina známych tvárí svoje fotografie pred zverejnením pozorne preštuduje a ich výber dôkladne zváži. To však nie je prípad jedinej dcéry zosnulého Kráľa popu Michaela Jacksona. Paris je totiž vo veku nevinných 15 rokov celkom bezprostredná a na sociálnych sieťach si pestuje imidž divokého dievčaťa, ktoré nadovšetko miluje zábavu.

„Očividne nemôžem nosiť stále len čierne oblečenie. Tak som do svojho šatníka pridala trochu farieb,“ týmito slovami mladá brunetka okomentovala svoju profilovú fotku, ktorú si vytvorila za pomoci mobilného telefónu pred zrkadlom. Viac než jej tričko s motívom vyplazeného jazyka však tentoraz zaujalo pozadie výsledného záberu. Jeho dominantu totiž tvorí záchodová misa s nesklopenou doskou.

Okrem „záchodovej profilovky“ sa školáčka pochválila tiež návštevou zdravotníckeho zariadenia, kde sa podrobila krvným testom. Po sérii pochybností o otcovstve Michaela Jacksona tak zrejme chcela všetkým neprajníkom dokázať, že nemá čo skrývať. Po detstve strávenom s maskou na tvári svoje súkromie mapuje naozaj podrobne.

Paris Jackson
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu