Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jacksonova 15-ročná dcéra už provokuje na webe: Toto by sa ockovi nepáčilo!

Paris Jackson sa vo veku 15-ich rokov pochválila na webe postavičkou v plavkách. Zobraziť galériu (11)
Paris Jackson sa vo veku 15-ich rokov pochválila na webe postavičkou v plavkách. (Zdroj: Instagram)

HAVAJ – Po kolapse odvážne vystrkuje rožky! Hoci sa zosnulý Kráľ popu zo všetkých síl snažil uchrániť identitu svojich ratolestí pred médiami, ony sa samé ponúkajú ako na podnose. Príkladom môže byť len 15-ročná dcéra Paris, ktorá sa podelila o šteklivé zábery v bikinách. Postavu má síce krásnu, no telo meniace sa v ženu by ešte vystavovať naozaj nemusela.

Michael Jackson sa zrejme obracia v hrobe! Keď speváka jeho tri deti sprevádzali na verejnosti, od útleho veku im nechýbali masky či iné prestrojenie. Od hudobníkovku úmrtia síce uplynuli len štyri roky, no situácia sa dramaticky zmenila. V centre pozornosti médií sa okamžite ocitla najmä dospievajúca dcéra Paris, ktorá rastie do krásy. A svojich obdivovateľov neváha provokovať zábermi v plavkách z vianočnej dovolenky strávenej na Havajských ostrovoch.

Známa tínedžerka sa pred niekoľkými mesiacmi pokúsila o samovraždu a následne bola nútená podstúpiť terapiu v súkromnom psychiatrickom ústave. Okolie sa tak domnievalo, že Paris si bude svoje súkromie strážiť ako oko v hlave a stiahne sa do úzadia. Pravdou sa však stal pravý opak. Prominentná dcéra zverejnila zábery, na ktorých pózuje v bikinách v námorníckych farbách. Na jednej z fotiek vlastnej koláže dokonca vyplazuje jazyk ako škandalózna Miley Cyrus.

Podľa informácií zahraničných zdrojov Paris strácala pevnú pôdu pod nohami najmä kvôli zdĺhavému súdnemu procesu ohľadom smrti otca Michaela. V ňom totiž mala vystupovať ako svedkyňa. V ťažkých časoch hľadala oporu u matky Debbie, no to sa nepáčilo jej staršiemu bratovi Princeovi. Sám pritom viac času venoval vlastnej priateľke, kvôli čomu sa jediná dcéra legendárneho speváka ocitla akoby uväznená a opustená v zlatej klietke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu