Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Zúfalá Jennifer Lopez: Manželstvo chce zachrániť za každú cenu... Ničia ho veľké rozdiely!

Jennifer Lopez a Ben Affleck Zobraziť galériu (2)
Jennifer Lopez a Ben Affleck (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Pre záchranu svojho manželstva chce urobiť všetko. V posledných dňoch sa vo veľkom hovorí o kríze slávneho páru Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51). Podľa zdroja z ich okolia sa však speváčka nechce vzdať bez boja.

V svetovom šoubiznise momentálne nie je pár, o ktorom by sa hovorilo viac, ako o spomínanej dvojici. Vo veľkom sa totiž špekuluje, že dvojica prežíva obrovskú krízu a mnohí si myslia, že táto situácia vyvrcholí rozvodom. 

Tomu však chce za každú cenu zabrániť práve Lopez. Ako povedal zdroj z okolia dvojice, speváčka robí všetko preto, aby ich manželstvo začalo opäť fungovať. Okrem toho opísal aj niektoré veci, v ktorých sú manželia poriadne rozdielni.

„Keď má Ben nejaký problém, tak to na ňom dokážete okamžite spozorovať. Chce o tom hovoriť a vyriešiť to, ale môže to byť vyčerpávajúce. To nie je svet, v ktorom žije Jennifer. Pre ňu je to len o víťazstvách a je odhodlaná doviesť jej manželstvo do rozprávkového konca za každú cenu. Rozdiel medzi nimi je ten, že ona ho dokáže v prípade potreby aj zahrať, ale on nie," povedala spomínaná osoba pre The Sun

Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother
Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu