Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda snímok Sám doma je zúbožená troska: V 30-tke ako starec!

Macaulay Culkin v tridsiatke vyzerá ako vyžitý anorektik. Zobraziť galériu (4)
Macaulay Culkin v tridsiatke vyzerá ako vyžitý anorektik. (Zdroj: Entertainment Tonight)

LOS ANGELES – Ten ale dopadol! O tom, aký desivý vplyv môžu mať príliš skoré začiatky hereckej kariéry, svedčí život Macaulayho Culkina (31). Z kedysi usmievavého blondiačika totiž vyrástol vychudnutý mladík s prepadnutými lícami. Búrlivý životný štýl ho zmenil na nepoznanie.

Zničený a zostarnutý! Hoci je Macaulay Culkin v najlepších rokoch, skutočný vek by ste mu na prvý pohľad uhádli len s ťažkosťami. Drogy, alkohol a búrlivé párty od tínedžerských čias z neho totiž urobili podvyživeného muža s imidžom starca. Nad vodou ho už dlhší čas držia predovšetkým energetické nápoje.

Strapatý, s nevábnou bradou a doslova „utopený“ v koženej bunde sa niekdajší detský hrdina tento týždeň objavil v newyorských uliciach. Vyhladovaný na kosť z diaľky pripomínal doslova iba tieň. Práve na základe čerstvých fotografií o jeho odstrašujúcom zovňajšku polemizoval istý doktor na serveri Entertainment Tonight. Ten jeho hlavné problémy vidí v nespavosti a nedostatočnom príjme potravy, pričom nevylúčil ani užívanie drog. Kruhy pod očami, strata kostrového svalstva a kolagénu v tvári sú priamymi tvorcami jeho vyžitého vzhľadu.

Napriek tomu, že Macaulay medzi playboyov rozhodne nepatrí, spoločnosti sa nevyhýba. Vyhodiť z kopýtka si pravidelne chodí do obľúbeného nočného klubu. „Je tu skoro stále, chodí sem veľmi často,“ prezradil jeden zo zamestnancov prevádzky. Či sa teda bývalý herec stihne spamätať, je zatiaľ otázne. Zatiaľ sa totiž tvári, že pomoc nepotrebuje a prostredníctvom hovorcu médiám odkázal, že je zdravotne v najlepšom poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu