Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kevin zo Sám doma opäť prekvapuje: Ako Brad Pitt v mladšom vydaní!

Macaulay Culkin akoby z oka vypadol Bradovi Pittovi. Zobraziť galériu (10)
Macaulay Culkin akoby z oka vypadol Bradovi Pittovi. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Užíva si! Hoci má Macaulay Culkin (32) za sebou mimoriadne náročné obdobie, opäť objavil chuť do života. Dôkazom toho môže byť jeho výlet na starý kontinent, kde si pred pár dňami vyhodil z kopýtka. A nijako nezaostával ani s vlastným imidžom – vyzeral ako mladšia kópia lámača ženských sŕdc Brada Pitta (49).

Už je z najhoršieho vonku? Macaulay Culkin ešte pred niekoľkými mesiacmi plával na samom dne drogovej špirály, no dnes s úsmevom na tvári cestuje. Po tom, čo svoj luxusný newyorský byt premenil na obrovský ateliér, objavil v sebe túžbu spoznávať nové kúty sveta. Zbalil si preto kufre a na veľkonočné sviatky vyrazil do francúzskeho mesta módy a lásky. Na imidž hollywoodskych hviezd pritom očividne nedal dopustiť.

Tridsiatnik, ktorého v detstve preslávili komédie Sám doma, bol v parížskych uliciach doslova neprehliadnuteľný. Dlhšie vlasy si na temene zviazal gumičkou do malého copíka a tvár mu „zdobilo“ niekoľkodňové strnisko. Nebyť výstredných slnečných okuliarov s červeným rámom, tamojší obyvatelia by si ho zrejme ľahko splietli s americkým idolom Bradom Pittom. Filmovému Kevinovi nechýbala v ruke obľúbená cigaretka, ktorá sa do prostredia zábavného parku príliš nehodila. Návrat do detských čias však blondiakovi už na prvý pohľad pridával na nálade.

Macaulay si každoročné francúzske podujatie Foire du Trone po boku priateľov vychutnal plnými dúškami a vyskúšal hneď niekoľko atrakcií. Tentoraz sa paparazzom nijako nevyhýbal a ochotne pózoval aj v stánku s rýchlym občerstvením. Ostáva len dúfať, že znovu nájdený elán mu aj v budúcnosti vydrží a s tvrdými drogami kedysi nádejný herec definitívne skoncuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu