Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Troska Kevin zo Sám doma sa vracia do života: Vyzerá zdravo a vtipkuje!

Macaulay Culkin má konečne zdravšiu farbu a úsmev na perách. Zobraziť galériu (10)
Macaulay Culkin má konečne zdravšiu farbu a úsmev na perách. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Konečne pozitívna zmena! Od začiatku roka si Macaulay Culkin (32) prešiel neľahkým obdobím v podobe drog a podlomeného zdravia. Zdá sa však, že po mesiacoch trápenia mu konečne svitá na lepšie časy. Vrhol sa do umeleckého projektu, ktorý zahŕňal prácu pred kamerou. V ňom rozdáva úsmevy a pôsobí vitálne.

Temné obdobie je minulosťou? V uplynulých mesiacoch Macaulay Culkin zapĺňal bulvárne stránky správami o ťažkej drogovej závislosti, podvýžive a zlom zdravotnom stave. S odstupom času sa však svojim fanúšikom predstavil v celkom novom svetle. Spolu s dvomi kamarátmi Adamom Greenom a Tobym Goodshankom premenil svoj apartmán na ateliér a prispel k dobrej veci.

Hrdina snímok Sám doma prepožičal svoj luxusný dvojmiliónový byt na účely zviditeľnenia výstavy s názvom Leisure Inferno, ktorá sa bude konať od 13. septembra do 15. decembra v galérii Le Poisson Rouge. Známy blondiak sa netají tým, že už samotnú prípravu spotu si mimoriadne užíval. „Všetko sme vypratali, pozakrývali fóliami a odviazali sme sa v obchode s potrebami pre umelcov,“ opisuje realizáciu nápadu.

Bosý, v džínsach od použitých farieb, no mimoriadne spokojný. To je len jedno z mála pozitív, ktoré táto spolupráca Macaulaymu priniesla. S úsmevom na perách má navyše konečne zdravšiu farbu a nepôsobí ako vyziabnutá troska. Ostáva len dúfať, že toto nakopnutie hercovi nejaký čas vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu